15.6 °C, 2.7 m/s, 58.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaBrīvdienās – 12 publiskās slidošanas seansi
Brīvdienās – 12 publiskās slidošanas seansi
07/01/2022

Šajās brīvdienās – 8. un 9. janvārī – Pasta salas publiskajā slidotavā katru dienu notiks seši publiskie slidojumi. Ņemot vērā to, ka dokumentu pārbaude un slidu izsniegšana aizņem ilgāku laiku, slidot gribētāji uz izvēlēto slidošanas seansu aicināti ierasties laicīgi.

Lai piedalītos publiskās slidošanas seansos, pieaugušajiem jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, bērniem no 12 līdz 17 gadiem (ieskaitot) – derīgs Covid-19 sertifikāts vai testēšanas sertifikāts (der arī skolā veiktā testa testēšanas pārskats). Kopā ar sertifikātu jāuzrāda personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte. Savukārt bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, slidošanai nav nepieciešams ne testa rezultāts, ne sertifikāts. Ņemot vērā to, ka dokumentu pārbaude aizņem ilgāku laiku, slidot gribētāji uz izvēlēto slidošanas seansu aicināti ierasties laicīgi.

 

Maksa par slidošanas seansu, kas ilgst vienu stundu, ir 3 eiro, par slidošana ar nūjām – 3,50 eiro, hokeja nūjas nomas maksa ir 1,50 eiro. Apmeklētāji var ierasties gan ar savām slidām, gan tās iznomāt. Slidu nomas maksa – 2 eiro. Slidotavā par pakalpojumu var norēķināties gan skaidrā naudā, gan ar bankas karti.

 

Publiskās slidošana

 

Sestdien, 8. janvārī, un svētdien, 9. janvārī

  • Pulksten 12.30
  • Pulksten 14
  • Pulksten 15.30
  • Pulksten 17
  • Pulksten 18.30
  • Pulksten 20

Informācijai par publiskās slidošanas seansiem, aktuālajām izmaiņām var sekot līdzi ZOC mājaslapā www.zoc.lv, sadaļā “Slidotava”. Papildu informāciju par slidojumiem var uzzināt pa tālruni 20367677.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē