26.1 °C, 5.1 m/s, 48.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: Jelgavas poliklīnika aicina darbā ergoterapeitu, fizioterapeitu un māsas palīgu
Jaunākās vakances: Jelgavas poliklīnika aicina darbā ergoterapeitu, fizioterapeitu un māsas palīgu
02/02/2022

Trīs aktuālas vakances šobrīd ir SIA “Jelgavas poliklīnika”, kas aicina darbā ergoterapeitu, fizioterapeitu un māsas palīgu, bet “Lielā aptieka” piedāvā darbu farmaceita asistentam. Savukārt pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” savai komandai aicina pievienoties palīgstrādnieku, bet SIA “Jelgavas ūdens” – remontatslēdznieku un cauruļvadu TV inspekcijas aprīkojuma inženieri.

Palīgstrādnieka vakancei “Pilsētsaimniecībā” ar algu no 600 līdz 629 eiro var pieteikties līdz 15. februārim CV sūtot uz e-pastu pilsetsaimnieciba@pilsetsaimnieciba.jelgava.lv.

 

Farmaceita asistenta darbam “Lielajā aptiekā” Uzvaras ielā 3 var pieteikties līdz 9. februārim. Piedāvātā alga ir no 900 līdz 1400 eiro. Pretendenti aicināti savu pieteikumu sūtīt pa e-pastu lanamak@inbox.lv.

 

Māsas palīga (alga no 723 eiro), ergoterapeita (alga no 1369 eiro) un fizioterapeita (alga no 1369 eiro) vakancēm var pieteikties līdz 23. februārim. Darba samaksa norādīta pirms nodokļu nomaksas. Lai pieteiktos darbam Jelgavas poliklīnikā, CV, izglītību apliecinošu dokumentu un pieteikuma vēstuli lūgums sūtīt uz e-pastu atlase@jp.lv vai iesniegt personīgi Sudrabu Edžus 10, 414. kabinetā.

 

SIA “Jelgavas ūdens” aicina darbā remontatslēdznieku kanalizācijas dienestā ar algu no 970 līdz 1164 un cauruļvadu TV inspekcijas aprīkojuma inženieri kanalizācijas dienestā ar algu no 970 līdz 1164 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pretendenti brīvajām darba vietām aicināti pieteikties līdz 10. februārim, CV ar norādi uz kuru amatu pretendē, sūtot pa e-pastu jelgavas.udens@ju.lv.

 

Vakanču piedāvājums Jelgavā un apkārtnē

 

Vairāk par darba iespējām cvvp.nva.gov.lv.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē