17.8 °C, 1.5 m/s, 94.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeZiemas dienests turpina ietvju tīrīšanu
Ziemas dienests turpina ietvju tīrīšanu
07/02/2022

Pašvaldības iestāde Pilsētsaimniecība informē, ka pēc pulksten 4 uzsākta tranzīta ielu un 3. maršruta jeb teju visu pilsētas asfaltēto ielu tīrīšana, bet pa dienu tiks tīrītas ielas, kurās veikta divkārtu virsmas apstrāde un grants ielas. Šobrīd turpinās ietvju tīrīšana, taču tā šodien var aizņemt ilgāku laiku, jo daļa ziemas dienesta darbinieku slimo, līdz ar to darba vairāk ir pārējiem darbiniekiem.  

“Pilsētsaimniecībā” norāda, ka ietvju tīrīšanā iesaistīti gan mazā traktortehnika, gan sētnieki. Taču sniegs ir slapjš un smags, līdz ar to tīrīšana norit lēnāk. Jau šorīt ziemas dienests attīrījis arī Lielās ielas malas, tostarp tā sauktās kabatas, bet citviet pilsētā ielu malas un arī kabatas plānots tīrīt naktī, kad šiem darbiem netraucēs intensīvā transporta plūsma.

 

Tāpat, tiklīdz būs pabeigta asfaltēto ielu tīrīšana, tiks uzsākta divkārtu virsmas apstrādes un arī grants ielu attīrīšana no sniega.

 

Atgādinām, ka ziemas dienests turpina sekot līdzi meteoroloģiskajai prognozei un situācijai pilsētas ielās. Par pamanītajām ielu seguma problēmām Jelgavā aicinām ziņot Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centram pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē