16.5 °C, 0.5 m/s, 93.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsJelgavas Kausa izcīņā bez zaudējumiem – divas komandas
Jelgavas Kausa izcīņā bez zaudējumiem – divas komandas
19/02/2022

Aizvadīta Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā otrā spēļu kārta. Pagaidām bez zaudējumiem spēlē divas komandas – “Valauto/Toma-noma.lv” un “NĪP”.

Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā 2. kārta notika 19. februārī Jelgavas sporta hallē.

 

“Alvila dēli” 101:111 “Valauto/Toma-noma.lv”

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Edgars Krūmiņš (Nr.13) ar 42 punktiem un Uvis Strogonovs ar 17 punktiem. Interesanti, ka olimpiskais čempions E.Krūmiņš arī pirmās kārtas spēlē bija viens no diviem rezultatīvākajiem savā komandā. Bet vēl interesantāk, ka tieši ar šādu pašu rezultātu noslēdzās arī komandas “Valauto/Toma-noma.lv” pirmās kārtas spēle. Zaudētāju rindās rezultatīvākie bija Maksims Husko ar 22 punktiem un Ralfs Normunds Pavārs ar 18 punktiem.

 

“NĪP” 85:74 “Skandijs/ERTE Grupa”

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Ģirts Pommers un Mareks Doroškevics, katrs gūstot pa 26 punktiem. Šis tandēms arī pirmās kārtas spēlē bija rezultatīvākais savā komandā. Zaudētāju rindās rezultatīvākie bija Kaspars Neimanis ar 24 punktiem un Raimonds Kripa ar 15 punktiem. Arī viņi bija galvenais vilcējspēks savā komandā pirmās kārtas spēlē.

 

“Rokiji” 86:52 “Vilki”

Uzvarētāju komandā šajā spēlē rezultatīvākie bija Toms Neilands ar 20 punktiem un Aleksandrs Ganža ar 17 punktiem. Zaudētāju rindās rezultatīvākie bija Alvis Lānso ar 15 punktiem un Andis Zeidmanis ar 13 punktiem.

 

“Kultūra” 77:84 “Doks”

Uzvarētāju labā 24 punktus guva Kristaps Veresčagins, bet 17 punkti Paulam Zukulam. Zaudētāju sastāvā rezultatīvākie bija Elvijs Mičulis ar 44 punktiem, pa 10 punktiem guva Kristaps Šteinbergs un Ralfs Milušis.

 

Nākamā kārta norisināsies 26. februārī Jelgavas sporta hallē.

 

Foto: Jelgava.lv