19.2 °C, 3.1 m/s, 70.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPasākumiUz uzvedumu “Kaupēn, mans mīļais” 26. februārī derīgas tikai tās biļetes, kas iegādātas uz šo datumu
Uz uzvedumu “Kaupēn, mans mīļais” 26. februārī derīgas tikai tās biļetes, kas iegādātas uz šo datumu
22/02/2022

Šajā nedēļas nogalē – 26. februārī – Jelgavas kultūras namā pulksten 14 un 18 notiks koncertuzvedums “Kaupēn, mans mīļais”. Jelgavas pašvaldības iestāde “Kultūra” informē, ka uz izrādi ir derīgas tikai tās biļetes, kas iegādātas uz 26. februāra izrādēm. Biļetes, kas iegādātas uz 2020. gada 14. marta uzvedumu, apmaiņā pret naudu var nodot kultūras nama kasē.

“Kultūras” vadītāja vietniece Inta Englande skaidro, ka biļetes, kas iegādātas uz 2020. gada 14. martā paredzētajām izrādēm, nav derīgas un ir jānodod “Biļešu paradīzes” kasēs. “Biļetes, kas bija paredzētas uz 2020. gada izrādi, vēl nav nodevuši aptuveni 150 skatītāji. Iespējams, daļa ir piemirsuši, ka viņiem tādas ir, bet daļa apmeklētāju varbūt plāno ar šīm biļetēm apmeklēt koncertuzvedumu 26. februārī. Taču tas nav iespējams – biļetes, kas iegādātas 2020. gadā, ir nederīgas,” skaidro I.Englande, aicinot tās apmaiņā pret naudu nodot “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp Jelgavas kultūras nama kasē.

 

Ja ir vēlēšanās apmeklēt koncertuzvedumu 26. februārī, jāiegādājas jauna biļete. Šobrīd pārdošanā vēl ir biļetes gan uz dienas koncertu pulksten 14, gan vakara koncertu pulksten 18.

 

Jāuzsver, ka tas ir zaļais pasākums, kuru drīkst apmeklēt, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcināciju vai pārslimošanu. Kopā ar to jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments. Apmeklējot pasākumu, jāievēro divu metru distance un jālieto medicīniskā sejas maska vai FFP2 respirators.

 

 

Foto: “Kultūra”

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē