18 °C, 1 m/s, 93 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsBez zaudējumiem turpina tikai “Valauto/Toma-noma.lv”
Bez zaudējumiem turpina tikai “Valauto/Toma-noma.lv”
27/02/2022

Aizvadīta Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā trešā spēļu kārta. Dalību turnīrā bez zaudējumiem turpina tikai viena komanda – “Valauto/Toma-noma.lv”.

Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā trešā kārta notika 26. februārī Jelgavas sporta hallē.

 

“Rokiji” 86:71 “Kultūra”

Uzvarētāju rindās ar 36 punktiem rezultatīvākais bija Elvis Satovskis, bet 18 punktus pievienoja Valdis Miķelsons. Zaudēju komandā rezultatīvākie bija Elvijs Mičulis ar 26 punktiem un Kristaps Šteinbergs ar 23 punktiem.

 

“Alvila dēli” 82:73 “NĪP”

Uzvarētāju komandā šajā spēlē lielu daļu darba paveica divi Tomi – Toms Drusts guva 21 punktu, Toms Truksnis guva 17 punktus. Zaudētāju sastāvā rezultatīvs turpina būt Ģirts Pommers, kuram 28 gūti punkti. Ar 19 punktiem palīdzēja Emīls Silavs.

 

“Doks” 94:91 “Skandijs/ERTE grupa”

Lai noskaidrotu šīs spēles uzvarētājus, bija nepieciešams papildlaiks – piecas minūtes. Turklāt “Skandijs/ERTE grupa” uz spēli bija ieradies vien piecu spēlētāju sastāvā. Uzvarētāju rindās šoreiz rezultatīvākie Viesturs Šulcs ar 21 punktu un Adrians Ganuļevičs ar 20 punktiem. Zaudētāju komandā turpina dominēt Kaspars Neimanis, kuram šoreiz 35 punkti. 18 punktus guva Raivis Ziemelis.

 

“Valauto/Toma-noma.lv” 121:86 “Vilki”

“Valauto/Toma-noma.lv” ir vienīgā komanda, kas spēlē bez zaudējumiem, un tās sastāvā rezultatīvs turpina būt olimpiskais čempions Edgars Krūmiņš, kuram šoreiz 21 punkts. 36 punktus guva Uvis Strogonovs. Zaudētāju rindās 26 punktus guva Aigars Saulīte, 20 punkti Alvim Lānso.

 

Nākamā spēļu kārta notiks 5. martā Jelgavas sporta hallē.

 

Foto: Ruslans Antropovs