18 °C, 1 m/s, 93 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsNoskaidroti “Sirsniņmēneša” laureāti
Noskaidroti “Sirsniņmēneša” laureāti
02/03/2022

“Izaicinājums (savādāk atrastos visādi iemesli, lai to nedarītu) lika atrast laiku un neaizmirst par sportiskām aktivitātēm ikdienā, kas noteikti ir liels pluss veselības uzturēšanā. Lielais paldies jums, ka šādus kreatīvus izaicinājumus izdomājat un dodat iespēju tajos piedalīties,” aizvadīto aktivitāti “Sirsniņmēnesis” vērtē dalībniece Daiga Krūmiņa.

“Sirsniņmēnesis” bija Jelgavas pašvaldības iestādes “Sporta servisa centrs” cikla “Sportotava” aktivitāte, kas ilga no 1. līdz 28. februārim un aicināja jelgavniekus neaizmirst par sportisku aktivitāšu un kustību nozīmi ikdienā un veselības uzturēšanā. Nosacījumi bija vienkārši un paveicami teju ikkatram – jāiesūta paveiktais maršruts sirds formā. Veids, kādā maršruts paveikts, bija paša dalībnieka izvēle – iziets kājām, izskriets, iznūjots, izbraukts ar velosipēdu, skrituļdēli vai skrituļslidām, izslēpots, izslidots. Dalībnieks varēja iesūtīt neierobežotu skaitu maršrutu.

 

Pavisam tika iesūtītas 30 sirsniņas. Saskaņā ar aktivitātes nosacījumiem dalībnieki tiks apbalvoti vairākās nominācijās:

  • “Lielākā sirds” (dalībnieks ar lielāko paveikto kilometru skaitu) – Daiga Krūmiņa (28,48 kilometri),
  • “Izturīgākā sirds” (dalībnieks ar vairāk patērēto laiku) – Daiga Krūmiņa (5 stundas 34 minūtes un 4 sekundes),
  • “Sirsnīgākā sirds” (dalībnieks, kurš iesūtījis visvairāk maršrutu) – Daiga Krūmiņa (18 sirsniņas),
  • “Muļķa sirds” (dalībnieks ar kreatīvāko maršrutu, kurā iekļauta sirds) – Jelgavas 4. vidusskolas skolotāja Nataļja Gorškova un skolēni un Jelgavas pamatskolas “Valdeka”-attīstības centra skolotāja Diāna Cabija ar skolēniem,
  • “Lauvassirds” (pēc nejaušības principa izvēlēts dalībnieks par drosmi piedalīties) – Jānis Banders.

Ar balvu saņēmējiem sazināsimies personīgi.

 

“Sportotava” ir sportisko iniciatīvu cikls, kura mērķis ir mudināt Jelgavas iedzīvotājus nodarboties ar fiziskām aktivitātēm visa gada garumā. Cikla nosaukums “Sportotava” radies no vārdiem “sportot” un “Jelgava” un apzīmē vietu, kurā rast idejas un iedvesmu sporta aktivitātēm. Informācija par iniciatīvu cikla aktivitātēm pieejama mājaslapas www.jelgava.lv “Sporta servisa centra” sadaļā, iestādes sociālo tīklu kontos un Facebook publiskajā grupā “Sportotava”.

 

Foto: publicitātes