24.3 °C, 4.5 m/s, 52.7 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaJelgavas skolēni savu produkciju piedāvā tiešsaistes tirdziņā “Cits bazārs”
Jelgavas skolēni savu produkciju piedāvā tiešsaistes tirdziņā “Cits bazārs”
03/03/2022

No šodienas, 3. marta, tiešsaistē norisinās ikgadējais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu pasākums “Cits bazārs”, kurā savu produkciju piedāvā arī 23 skolēnu mācību uzņēmumi no Jelgavas.

“Citā bazārā” skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas publicē pašu radītās preces un pakalpojumus e-katalogā, savukārt lapas apmeklētāji var aplūkot piedāvājumu un sazināties ar mācību uzņēmumiem, lai iegādātos viņu ražojumus. Pasākums norisināsies līdz 7. martam.

 

Jelgavu pārstāv 23 mācību uzņēmumi no divām pilsētas skolām – no Jelgavas Valsts ģimnāzijas piedalās četri mācību uzņēmumi, bet visvairāk jau tradicionāli no Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas – 19.

 

Jelgavas skolēnu mācību uzņēmumi piedāvā plašu klāstu ar pašu ražotām precēm, piemēram, elektropreces, spēles, bērnu rotaļlietas, apdrukātus džemperus un T-kreklus, gaisa mitrinātājus, pulksteņus, preces skaistumam, pārtikas preces un citas.

 

Jāpiebilst, ka “Cits bazārs” norises laikā jaunos uzņēmējus vērtēs pieredzējušu profesionāļu, uzņēmēju un akadēmisko spēku komanda, un labākie tiks apbalvoti deviņās nominācijās: “Sociāli atbildīgs SMU”, “Tehnoloģiskās inovācijas produkts/pakalpojums”, “Labākā SMU pārdošanas komanda”, “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”, “Sociālo mediju komunikācijas balva”, “SMU produkts/pakalpojums gatavs starptautiskajam biznesam”, “Videi draudzīgs SMU produkts/pakalpojums”, “SMU biznesa potenciāls” un “Labākais reklāmas video”.

 

“Cits bazārs” notiek Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta “Inovāciju motivācijas programma” gaitā, un to rīko “Junior Achievement Latvia” sadarbībā ar “Swedbank”.

 

 

Foto: publicitātes

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē