18 °C, 1 m/s, 93 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsJelgavas Kausa izcīņā basketbolā līderu maiņa
Jelgavas Kausa izcīņā basketbolā līderu maiņa
06/03/2022

Aizvadīta Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā ceturtā spēļu kārta, un turnīra tabulā mainījušies līderi – šobrīd ar četrās spēlēs izcīnītām trīs uzvarām un vienu zaudējumu un septiņiem punktiem augšgalā ir “Alvila dēli” un “NĪP”, bet bez zaudējumiem spēlējošajai komandai “Valauto/Toma-noma.lv” viena spēle ir rezervē.

Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā ceturtā kārta notika 5. martā Jelgavas sporta hallē. Plānoto četru spēļu vietā tika aizvadītas trīs – mačs starp “Valauto/Toma-noma.lv” un “Kultūra” nenotika Covid-19 dēļ. Spēle, abām komandām vienojoties, tiks pārcelta uz citu laiku.

 

“Skandijs/ERTE grupa” 97:56 “Vilki”

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Roberts Millers ar 39 gūtiem punktiem un Miks Kristers Priednieks ar 18 punktiem. Zaudētāju komandā 16 punktus guva Aigars Saulīte, savukārt Andis Zeidmanis – 10 punktus.

 

“Doks” 57:65 “Alvila dēli”

Uzvarētāju komandā Toms Drusts guva 15 punktus un kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju, bet pa 10 punktiem guva Artis Saušs un Ralfs Normunds Pavārs. Zaudētāju rindās Emīls Stepiņš pretinieku grozā sameta 20 punktus un 13 pievienoja Alekss Jermoļenko.

 

“NĪP” 79:52 “Rokiji”     

Uzvarētāju sastāvā 21 punktu guva Renārs Indriksons, savukārt Ģirts Pommers – 15. Savukārt zaudētāju komandā 14 punkti Kristapam Nāckalnam un deviņi Tomam Neilandam.

 

Nākamā spēļu kārta notiks 12. martā Jelgavas sporta hallē.

 

Foto: Ruslans Antropovs