18 °C, 1 m/s, 93 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsTelpu futbolisti izslēgšanas kārtā tiksies ar FC “Nikers”
Telpu futbolisti izslēgšanas kārtā tiksies ar FC “Nikers”
07/03/2022

Noslēdzies Optibet telpu futbola virslīgas pamatturnīrs. Komanda Petrow/Jelgava to noslēdza 2. vietā un izslēgšanas spēļu kārtā tiksies ar FC Nikers.

“Optibet” telpu futbola virslīgā šosezon piedalījās 10 komandas, bet izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva astoņas labākās pēc aizvadīties diviem apļiem. “Petrow/Jelgava” 18 aizvadītajās spēlēs izcīnīja 15 uzvaras un piedzīvoja trīs zaudējumus, sakrājot 45 punktus un tikai par diviem punktiem atpaliekot no pamatturnīra līderiem. Komandai “Petrow/Jelgava” ir labākā gūto un zaudēto vārtu bilance – plus 91 (pamatturnīrā gūti  129 vārti, kas ir visvairāk no visām komandām, un ielaisti 38 vārti, kas ir vismazāk no visām komandām).

 

Izslēgšanas spēļu kārta sāksies 9. martā. Šajā kārtā komandas tiksies pēc principa pirmā – ar astoto, otrā – ar septīto, trešā – ar sesto, ceturtā – ar piekto un cīnīsies līdz divām uzvarām. “Jelgava/Petrow” kā pamatturnīra 2. vietas ieguvēja tiksies ar 7. pozīcijā esošo FC “Nikers”. Pāru uzvarētāji iekļūs pusfinālā, kur jau būs jācīnās līdz trīs uzvarām, arī čempioni tiks noskaidroti sērijā līdz trīs uzvarām.

 

Kā norāda kluba “Petrow/Jelgava” prezidents Mārtiņš Petrovs, provizoriski čempionāts noslēgsies jūnija vidū.

 

Foto: FC “Petrow/Jelgava”