18 °C, 1 m/s, 93 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsLīdz 10. martam pagarināta pieteikšanās “Pavasara vēstnešiem”
Līdz 10. martam pagarināta pieteikšanās “Pavasara vēstnešiem”
08/03/2022

Marta vidū startēs iniciatīvu cikla “Sportotava” aktivitāte “Pavasara vēstneši” – attālināts komandu izaicinājums. Lai varēti nokomplektēt komandas ar vienādu skaitu dalībnieku, pieteikšanās pagarināta līdz 10. martam. To var izdarīt vietnē distantrace.com.

Aktivitāte “Pavasara vēstneši” ilgs piecas nedēļas: no 14. marta līdz 17. aprīlim. Piesakoties interneta platformā distantrace.com, dalībniekam jāizvēlas izaicinājums “Pavasara vēstneši” un jāpievieno sporta programma, kurā tiks fiksēti rezultāti. Obligāts nosacījums, lai aktivitāte tiktu ieskaitīta: tai jāilgst vismaz 30 minūtes. Katram dalībniekam dienā tiks ieskaitīta viena – ilgākā – aktivitāte.

 

Kad pieteikšanās noslēgsies, dalībnieki pēc nejaušības principa tiks sadalīti komandās, un komandu uzdevums būs krāt aktivitātes kilometrus. Katru nedēļu (svētdienā pulksten 23:59) komandas tiks vērtētas pēc sakrātajiem kilometriem divos veidos:

  • kājām (iešana, soļošana, skriešana, nūjošana),
  • braukšus (skrituļošana, braukšana ar velosipēdu un skrejriteni, airēšana).

Komandas iegūs punktus atbilstoši izcīnītajai vietai (1. vieta – 1 punkts, 2. vieta – 2 punkti un tā tālāk) katrā no veidiem. Abos veidos iegūtie punkti tiks summēti. Katru nedēļu kilometru uzskaite sāksies no jauna. Jāuzsver, ka sacensību rezultāti tiks pārbaudīti, un sacensību organizatoram ir tiesības anulēt dalībnieka rezultātu, ja tas rada aizdomas, ka nav ievēroti godīgas spēles principi.

 

Noslēdzoties izaicinājumam, uzvarēs komanda ar mazāko punktu kopsummu. Uzvarētāju komanda tiks apbalvota ar medaļām un balvām. Tāpat pa vienam pēc nejaušības principa izvēlētam dalībniekam no katras komandas saņems pārsteiguma balvu.

 

Dalībnieku personas dati, piemēram, vārds, uzvārds, kontaktinformācija, fotoattēli, tiks apstrādāti nolūkā īstenot aktivitāti, novērtēt rezultātus, informēt sabiedrību par aktivitātes norisi un veicināt interesi par āra aktivitātēm. Piesakoties aktivitātei, dalībnieks apliecina, ka ir iepazinies ar personas datu apstrādes noteikumiem un sniedz piekrišanu savu personas datu apstrādei.

 

“Sportotava” ir sportisko iniciatīvu cikls, kura mērķis ir mudināt Jelgavas iedzīvotājus nodarboties ar fiziskām aktivitātēm visa gada garumā. Cikla nosaukums “Sportotava” radies no vārdiem “sportot” un “Jelgava” un apzīmē vietu, kurā rast idejas un iedvesmu sporta aktivitātēm. Informācija par iniciatīvu cikla aktivitātēm pieejama mājaslapas www.jelgava.lv “Sporta servisa centra” sadaļā, iestādes sociālo tīklu kontos un Facebook publiskajā grupā “SPORTOTAVA”.

 

 

Foto: Pixabay.com