19.9 °C, 1.9 m/s, 90.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsJelgavas Kausa izcīņā basketbolā līderos izvirzās “NĪP”
Jelgavas Kausa izcīņā basketbolā līderos izvirzās “NĪP”
21/03/2022

Aizvadīta Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā sestā spēļu kārta, pēc kuras līderu pozīcijā izvirzījusies komanda NĪP ar piecām uzvarām sešās spēlēs.

Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā piektā kārta notika 19. martā Jelgavas sporta hallē. Šajā kārtā zaudējumu piedzīvoja otra līderkomanda “Alvila dēli”, līdz ar to atkrītot kopvērtējuma tabulā uz otro vietu, ko dala ar vienību “Rokiji”.

 

Jāatgādina, ka joprojām nav izspēlēts ceturtās kārtas pārceltais mačs starp “Valauto/Toma-noma.lv” un “Kultūra” – līdz ar to šīm komandām ir par vienu nospēlētu spēli mazāk nekā pārējām.

 

“Skandijs/ERTE Grupa” 66:73 “Rokiji”

Uzvarētāju rindās 19 punktus guva Aleksandrs Ganža, bet pa 12 punktiem pievienoja Kristaps Nāckalns un Rihards Sergejevs. Zaudētāju sastāvā 20 punkti Kasparam Neimanim un 19 punkti – Arnim Jēkabsonam.

 

“NĪP” 102:97 “Valauto/Toma-noma.lv”

Uzvarētāju komandā 33 punktus guva Ģirts Pommers, bet otrs rezultatīvākais komandā bija Renārs Indriksons ar 19 gūtiem punktiem. Zaudētāju komandā 30 punkti Jēkabam Roziņam, 29 punkti – Uvim Strogonovam.

 

“Kultūra” 79:62 “Alvila dēli”

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvāki bija trīs Jāņi: Jānim Bērziņam – 28 punkti, Jānim Blaubergam un Jānim Šulcam – katram pa 13 punktiem. Zaudētāju rindās 17 punktus guva Linards Rezevskis, 12 punktus – Dzintars Brūveris.

 

“Vilki” 57:100 “Doks”

Uzvarētāju komandā rezultatīvākais bija Alekss Jermoļenko ar 25 punktiem, Dāvis Kupfers iemeta 20 punktus. Pretinieku komandā 12 punkti Guntaram Saidanam, 10 – Andim Zeidmanim.

         

Nākamā, noslēdzošā, spēļu kārta notiks 26. martā Jelgavas sporta hallē. Pēc tās būs zināmi ceturtdaļfināla pāri. Ceturtdaļfināla spēles notiks 2. aprīlī. Pusfināla spēles notiks 9. aprīlī, fināls – 10. aprīlī.

 

Foto: Ruslans Antropovs