22.5 °C, 2 m/s, 76.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsAtsākas Jelgavas 51. skolēnu spartakiāde
Atsākas Jelgavas 51. skolēnu spartakiāde
01/04/2022

Uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai valstī, Jelgavā atsākušās skolu sporta aktivitātes. Kā pirmās aizvadītas stafetes “Drošie un veiklie”, kurā uzvarēja Jelgavas 4. vidusskola.

Stafetes “Drošie un veiklie” notika 31. martā Jelgavas sporta hallē. Tajā piedalījās 2011./2012. gadā dzimušie skolēni. Pasākums pulcēja četras komandas. Tās pildīja sešas stafetes, kurās tika pārbaudītas dažādas skolēnu prasmes, piemēram, futbola bumbas vadīšana, līdzsvars, veiklība, ātrums, basketbola bumbas driblēšana, piespēlēšana ar basketbola bumbu, mešana mērķī. Jelgavas 4. vidusskolas komanda (attēlā – zilajos krekliņos) uzvarēja četrās no sešām stafetēm un divās ieguva otro vietu, kas viņiem arī ļāva uzvarēt kopvērtējumā. Otro vietu izcīnīja Jelgavas Centra pamatskola (attēlā – zaļajos krekliņos), un šīs abas komandas piedalīsies Zemgales reģiona sacensībās Bauskā 5. aprīlī.

 

Vēl stafetēs piedalījās Jelgavas Pārlielupes pamatskolas un Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas komanda. Komandā bija desmit skolēni – pieci zēni un piecas meitenes.

 

Šajā mācību gadā Jelgavas 51. skolēnu spartakiādē rudenī notika kross, tad bija vairāku mēnešu pārtraukums, bet aprīlī un maijā plānotas futbola sacensības, tautas bumba meitenēm, Brīvības stafetes, vieglatlētika, pludmales volejbols un 3×3 basketbols.

 

Jelgavas 51. skolēnu spartakiādi organizē Jelgavas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs”.

 

Foto: Jelgavas Sporta servisa centrs