22.5 °C, 2 m/s, 76.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsPie skatītājiem nonāks filma “No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam”
Pie skatītājiem nonāks filma “No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam”
02/04/2022

No 6. aprīļa Latvijas lielākajos kinoteātros būs redzama filma “No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam” – stāsts par to, kā Latvijas 3×3 basketbola komanda ar jelgavnieku Edgaru Krūmiņu sastāvā kļuva par olimpiskajiem čempioniem.

Šī ir jau otrā filma par šo sporta komandu. “No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam” ir filmas “No Ghetto uz olimpiādi” otrā daļa, kas ļaus skatītājiem piemērīt olimpiskās medaļas spožo un arī smago pusi. “Pirms četriem gadiem uzņemtajā filmā viņi bija pavisam zaļi, cerību pilni džeki. Šodien – olimpiskie čempioni. Pārvērtības no pelēkā pīlēna par gulbi nenotika tikai pēdējo gadu laikā – liela loma bija arī spēlētāju ģimenēm, audzināšanai, Grīziņa skolai. Filmā meklējam atbildes ne tikai uz jautājumu “Kā kļūt par čempionu”, bet arī – “Ko darīt tālāk?”” saka filmas scenārija autors Edgars Gertners.

 

 

Filma ir stundu un 20 minūtes gara.  Tās režisors ir Rolands Rekke. “Ticība, nodevība, skatītāju apbrīns un pagrieztas muguras – ir piedzīvotas daudz emocijas, kas šo pelnrušķītes stāstu ļauj noslēgt ar pasaulē augstāko sportisko atzinību. Kāds ir medaļas sausais atlikums un pats galvenais – ko darīsim tālāk?” teikts filmas aprakstā.

 

Filmu veidoja “Ghetto Media House”.

 

Foto un video: publicitātes