22.5 °C, 2 m/s, 76.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsNoskaidroti Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā pusfinālisti
Noskaidroti Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā pusfinālisti
04/04/2022

Aizvadītas Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā ceturtdaļfināla spēles un noskaidroti pusfinālisti. Pusfināls notiks 9. aprīlī, fināls – 10. aprīlī.

Jelgavas Kausa izcīņas basketbolā ceturtdaļfinālā iekļuva visas astoņas komandas, tiekoties regulārā turnīra pirmajai vietai ar astoto, otrajai – ar septīto, trešajai – ar sesto, ceturtajai – ar piekto. Pāru uzvarētāji iekļuva pusfinālā un turpinās cīņu par kausu.

 

Pulksten 11 pirmajā pusfināla spēlē tiksies “NĪP” un “Alvila dēli”, otrajā pusfināla spēlē pulksten 13.30 tiksies “Valauto/Toma-noma.lv” un “Kultūra”.

 

Spēļu starplaikā notiks basketbola tālmetienu konkurss. Tas norisināsies divās grupās: vienā sacentīsies turnīra komandu pārstāvi, otrajā – ikviens interesents no 14 gadu vecuma. Pieteikties dalībai konkursā var līdz 7. aprīļa pulksten 23.59, e-pastā jelgavasporto@gmail.com iesūtot savu vārdu un uzvārdu. Abu grupu finālisti tiks pie balvām.

 

Pusfināla spēļu uzvarētāji 10. aprīlī pulksten 12 tiksies finālā, lai noskaidrotu kausa ieguvējus. Spēle par 3. vietu netiks aizvadīta.

 

Foto: Ruslans Antropovs