24.3 °C, 3.2 m/s, 69.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsFC “Petrow/Jelgava” iekļuvis Latvijas kausa pusfinālā
FC “Petrow/Jelgava” iekļuvis Latvijas kausa pusfinālā
19/04/2022

Paralēli telpu futbola virslīgas izšķirošajiem notikumiem notiek arī Latvijas Kausa izcīņa telpu futbolā, kurā FC “Petrow/Jelgava” nedēļas nogalē cīnīsies par iekļūšanu finālā.  

Pēc gada pārtraukuma atkal notiek Latvijas kausa izcīņa telpu futbolā. Šogad turnīrā startēja deviņas komandas – septiņas virslīgas komandas un divas, kas nespēlē nekur: FK “Madona” un TFK “Lats”.

 

FC “Petrow/Jelgava” Latvijas Kausa izcīņā iesaistījās no cetutrdaļfināla, kurā 17. aprīlī izbraukumā tikās ar komandu “Rēzekne”. “Latvijas Kausa spēle bija pēc virslīgas spēles ar “Nikars”, tāpēc uz Rēzekni devāmies ar otro sastāvu. Uzvarējām ar 7:1. Gribētu pateikt paldies Jelgavas līdzjutējiem, kas bija ieradušies Rēzeknē un atbalstīja gan mūs, gan 1. līgas futbola komandu FS “Jelgava” – abas spēles notika vienā dienā un abās uzvarēja Jelgava,” Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” norādīja komandas “Petrow/Jelgava” prezidents Mārtiņš Petrovs.  

 

Latvijas Kausa pusfināla spēli “Petrow/Jelgava” aizvadīs 24. aprīlī pulksten 16 Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, tiekoties ar dueļa “Jēkabpils lūši/Ošukalns” – TFK “Lats” uzvarētājiem.

 

Foto: FC “Petrow/Jelgava”