21.3 °C, 4.5 m/s, 63 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: Pašvaldības policija aicina darbā inspektorus
Jaunākās vakances: Pašvaldības policija aicina darbā inspektorus
21/04/2022

Piecas aktuālas vakances šobrīd ir Jelgavas Pašvaldības policijā – tiek meklēti pilsētas iecirkņu inspektori, Sabiedriskās kārtības nodaļas vecākais kārtībnieks, Patruļpolicijas nodaļas skolas inspektors un inspektors-glābējs. Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Slimnīca “Ģintermuiža”” aicina darbā narkologu, ergoterapeitu, fizioterapeitu un sociālo aprūpētāju. Tāpat turpinās konkurss uz divām skolu – Jelgavas pamatskola “Valdeka”- attīstības centrs un “Jelgavas Tehnoloģiju vidusskola” direktora amata vietām.

Jelgavas pašvaldības policijā Sabiedriskās kārtības nodaļas pilsētas iecirkņu inspektoriem tiek piedāvāta alga no 706 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Tāpat darbs tiek piedāvāts Sabiedriskās kārtības nodaļas vecākajam kārtībniekam ar algu no 510 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Savukārt Patruļpolicijas nodaļas skolu inspektoram piedāvā algu 642 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas un inspektoram-glābējam – no 706 eiro. Darbam Pašvaldības policijā var pieteikties līdz 8. maijam.  Dokumentus iesūtīt elektroniski pa e-pastu personals@policija.jelgava.lv. Tālrunis uzziņām 63022251. Ar prasībām pretendentam un galvenajiem darba pienākumiem var iepazīties ŠEIT.

 

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Slimnīca “Ģintermuiža”” piedāvā darbu narkologam ar algu no 2215 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Tāpat aktuāla vakance ir ergoterapeitam ar algu 1722 eiro mēnesi pirms nodokļu nomaksas un fizioterapeitam ar stundas algas likmi – 10,28 eiro pirms nodokļu nomaksas. Dokumentus iesūtīt elektroniski pa e-pastu personals@gintermuiza.lv, norādot izvēlēto vakanci. Tālrunis uzziņām 63024864.

 

Savukārt Jelgavas pamatskola “Valdeka”- attīstības centrs piedāvā darbu direktoram ar algu 1228 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Tāpat “Jelgavas Tehnoloģiju vidusskola” piedāvā darbu direktoram ar algu 2005 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Darbam var pieteikties līdz 27. aprīlim. Dokumentus iesniegt Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11 vai iesūtīt elektroniski pa e-pastu  indra.luse@jelgava.lv. Tālrunis uzziņām 63012461, 63012467, 63012477. Ar prasībām pretendentam un galvenajiem darba pienākumiem var iepazīties ŠEIT.

 

Vakanču piedāvājums Jelgavā un apkārtnē

 

Vairāk par darba iespējām cvvp.nva.gov.lv.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē