18.5 °C, 3.1 m/s, 75.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaIzmaiņas darba laikā svētku dienās
Izmaiņas darba laikā svētku dienās
02/05/2022

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības administrācija, tostarp Klientu apkalpošanas centrs, un daļa pašvaldības iestāžu pirmssvētku dienā, 3. maijā, strādās no pulksten 8 līdz 15, bet 4. maijā būs slēgtas. Taču valsts svētku brīvdienās mainīts Jelgavas Pilsētas bibliotēkas un to filiāļu, Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja, Ādolfa Alunāna memoriālā muzeja, Svētās Trīsvienības baznīcas torņa un mājas Vecpilsētas ielā 14 darba laiks. 

Pašvaldības administrācija, iestādes “Jelgavas izglītības pārvalde”, “Sabiedriskais centrs”, “Pilsētsaimniecība”, “Sociālo lietu pārvalde”, “Kultūra”, “Sporta servisa centrs”, Bāriņtiesa un Dzimtsarakstu nodaļa otrdien, 3. maijā, strādās no pulksten 8 līdz 15, bet 4. maijā būs slēgtas.

 

Jelgavas Pilsētas bibliotēka, Pārlielupes bibliotēka, bērnu un jauniešu bibliotēka “Zinītis” un Miezītes bibliotēka 3. maijā atvērta no pulksten 10 līdz 17, bet 4. un 8. maijā bibliotēkas būs slēgtas. 

 

Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukums un izstāžu zāle kopš 1. maija atvērta otrdienās no pulksten 9 līdz 18, no trešdienas līdz sestdienai no pulksten 9 līdz 22, svētdienās no pulksten 10 līdz 21. Pirmdienās tornis slēgts. Savukārt 4. maijā strādās no pulksten 9 līdz 22. Jāatgādina, ka šobrīd tornī tiek mainītas vēstures ekspozīcijas, tāpēc tās apmeklētājiem nav pieejamas. 

 

Māja Vecpilsētas ielā 14 būs slēgta 4. maijā, bet pārējās darba dienās strādās no pulksten 10 līdz 18.

 

Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs 4. maijā strādās no pulksten 11 līdz 17. Jāuzsver, ka 1. maijā tas sāka strādāt pēc vasaras sezonas darba laika un turpmāk būs atvērts no otrdienas līdz svētdienai no pulksten 11 līdz 18. Sākot no 5. maija, apmeklētāji varēs uzkāpt arī muzeja tornī, kas būs atvērts no trešdienas līdz svētdienai no pulksten 11 līdz 18. Bet Ā.Alunāna memoriālais muzejs 4. maijā muzejs apmeklētājiem būs slēgts.