17.6 °C, 5.5 m/s, 40.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaJaunākās vakances: konkursā meklē JNĪP vadītāju
Jaunākās vakances: konkursā meklē JNĪP vadītāju
05/05/2022

Jelgavas valstspilsētas pašvaldība izsludinājusi kandidātu atlasi uz kapitālsabiedrības SIA “Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” (JNĪP) valdes locekļa amata vietu, bet Jelgavas reģionālais Tūrisma centrs aicina darbā saimnieciskās darbības speciālistu.

 

Konkursam uz valdes locekļa amata vietu JNĪP var pieteikties līdz 19. maija pulksten 17. Piedāvātā alga – 3500 eiro pirms nodokļu nomaksas. Lai pieteiktos konkursam, kandidāts konkursa pieteikumu slēgtā aploksnē ar norādi “Konkursam uz SIA “Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde” valdes locekļa amatu” var iesniegt kādā no trim veidiem: klātienē – Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11 Jelgavā, vai sūtot pa pastu uz adresi: Jelgavas valstspilsētas pašvaldība, Lielā iela 11, Jelgava, LV-3001, vai elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) uz e-pasta adresi: pasts@jelgava.lv. Sīkāku informāciju par galvenajiem darba pienākumiem, prasībām pretendentam un iesniedzamajiem dokumentiem var iegūt ŠEIT.

 

Tāpat JNĪP aicina darbā juristu ar algu no 1000 eiro pirms nodokļu nomaksas (pieteikšanās vakancei līdz 10. maijam), elektriķi ar algu no 500 eiro (pieteikšanās līdz 10. maijam) un sētnieku ar algu no 500 eiro (pieteikšanās līdz 8. jūnijam). Pieteikties vakancēm var, sūtot e-pastu info@jnip.lv. Tālrunis uzziņām 63020605, 29326604.

 

Bet Jelgavas reģionālais Tūrisma centrs izsludinājis saimnieciskās darbības speciālista vakanci, piedāvājot algu 1080 eiro pirms nodokļu nomaksas. Darbam var pieteikties līdz 16. maijam. Iesniedzamie pieteikuma dokumenti: motivēts pieteikums, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes apraksts (CV). Dokumentus lūgums iesūtīt elektroniski pa e-pastu vineta.reknere@tornis.jelgava.lv. Tālrunis uzziņām 63005453. Sīkāka informācija pa konkrēto vakanci ir pieejama ŠEIT.

 

Vairākas aktuālas vakances šobrīd arī Jelgavas Pašvaldības policijā, kas piedāvā darbu Ptruļpolicijas nodaļas inspektoram-glābējam (alga no 706 eiro), Patruļpolicijas skolu inspektoram (alga no 642 eiro), Sabiedriskās kārtības nodaļas pilsētas iecirkņu inspektoram (alga no 706 eiro). Pieteikuma dokumentus iesūtīt elektroniski pa e-pastu personals@policija.jelgava.lv līdz 8. maijam. Tālrunis uzziņām: 63022251.

 

Bet pašvaldības iestāde “Kultūra” aicina darbā apkopēju. Piedāvātā darba alga – 3 eiro stundā pirms nodokļu nomaksas. Lai pieteiktos vakancei, jāiesniedz pieteikuma vēstule, izglītības un profesionālās darbības aprakstu (CV). CV un pieteikuma vēstuli lūgums sūtīt uz e-pastu: kultura@kultura.jelgava.lv vai iesniegt personīgi iestādes “Kultūra” birojā Krišjāņa Barona ielā 6 līdz 15. maijam. Kontaktpersona: Inguna Kalniņa, tālrunis 63023420. Sīkāka informācija par vakanci ir pieejama ŠEIT.

 

Savukārt Zemessardzes štābs Dambja ielā 22 aicina darbā ārsta palīgu/feldšeri uz noteiktu laiku ar algu 1550 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikuma vēstuli un CV ar norādi “Ārsta palīgs” iesūtīt uz e-pastu liga.barovska@mil.lv līdz 17. maijam. Tālrunis informācijai par amata pienākumiem 28842867.

 

Vakanču piedāvājums Jelgavā un apkārtnē

Vairāk par darba iespējām cvvp.nva.gov.lv.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē