14.2 °C, 0.8 m/s, 90.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPubliskajai apspriešanai nodod detālplānojumu Kūliņu ceļā 4 un Siena ceļā 15
Publiskajai apspriešanai nodod detālplānojumu Kūliņu ceļā 4 un Siena ceļā 15
20/06/2022

Publiskajai apspriešanai no 21. jūnija tiks nodots detālplānojuma nekustamajiem īpašumiem Kūliņu ceļā 4 un Siena ceļā 15 projekts. Šajā teritorijā, kas pieder fiziskai personai, iecerēts izveidot 19 jaunas savrupmāju vai rindu māju būvniecībai piemērotas zemes vienības. Lai nodrošinātu piekļuvi plānotajiem īpašumiem, paredzēts koplietošanas ceļš, kas pieslēgsies Kūliņu ceļam un Siena ceļam. Detālplānojumu izstrādājusi SIA “Arhitektūra un vide”.

Detālplānojumu projekta publiskā apspriešana norisināsies no 21. jūnija līdz 18. jūlijam neklātienes formā jeb attālināti.

 

Publiskās apspriešanas sanāksme videokonferences režīmā platformā “Zoom” notiks 6. jūlijā pulksten 16. Lai pieteiktu dalību publiskās apspriešanas sanāksmei “Zoom” platformā, lūgums nosūtīt savu kontaktinformāciju uz e-pastu dace.sture@jelgava.lv. Uz norādīto e-pastu tiks izsūtīta informācija par piekļuvi sanāksmei.

 

Ar detālplānojuma projektu no 21. jūnija var iepazīties valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv ŠEIT un Jelgavas mājaslapas sadaļā “Līdzdalība”.

 

Konsultācijas par detālplānojuma projektu un iespējām ar to iepazīties klātienē tiek sniegtas pa tālruni 63005493 vai e-pastu dace.sture@jelgava.lv.

Rakstiskus priekšlikumus var nosūtīt pa pastu Jelgavas valstspilsētas pašvaldībai uz adresi Lielā iela 11, Jelgava, LV-3001, vai iesniegt elektroniski pa e-pastu pasts@ jelgava.lv vai portālā www.geolatvija.lv.

 

 

Foto un informācija sagatavota

Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldē