19.2 °C, 1.3 m/s, 91.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsSieviešu futbola komanda cīnīsies par 1.–5. vietu
Sieviešu futbola komanda cīnīsies par 1.–5. vietu
25/07/2022

Noslēdzies sieviešu futbola 1. līgas pirmais posms, pēc kura komandas sadalītas divos pieciniekos un turpinās cīņu par 1.–5. vietu vai 6.–10. vietu. FS Jelgava pēc pirmā posma ieņem 4. pozīciju un čempionātu turpinās līderu grupā.

“Viens no sezonas mērķiem – iekļūšana top 5 – ir izpildīts, kas nozīmē, ka komanda katru gadu uzrāda labākus un labākus rezultātus. Mērķis otrajā posmā ir katru spēli nospēlēt labāk nekā iepriekšējo, un tad jau skatīsimies, kas no tā sanāks. Turpinot cīņu par 1.–5. vietu, līdz nāks punkti, kas izcīnīti pirmajā aplī pret top 5 komandām. Mums nāks līdzi trīs punkti no uzvaras pār Gulbenes futbolistēm,” Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” stāsta sieviešu futbola komandas FS “Jelgava” treneris Aleksejs Osipovs.

 

Sieviešu futbola 1. līgā startē 10 komandas, kas pirmajā posmā aizvadīja apļa turnīru, izspēlējot katra ar katru. Jelgavnieces deviņās spēlēs izcīnīja četras uzvaras, divas spēles nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja trīs zaudējumus, guva 18 vārtus un ielaida 12 vārtus, sakrāja 14 punktus, kas tabulā ļauj ierindoties 4. pozīcijā. Līdz ar to čempionāta otrajā posmā jelgavnieces ar Liepājas Futbola skolu, Rēzeknes BJSS, BFC “Daugavpils” un FB “Gulbene/ZAFC” cīnīsies par 1.–5. vietu. Jelgavnieces otrajā posmā aizvadīs trīs izbraukuma spēles un vienu mājas spēli, uzņemot pie sevis Gulbenes komandu.

 

Komandas, kas turnīra tabulā pēc pirmā posma ierindojās no 6. līdz 10. pozīcijai, otrajā posmā tiksies savā starpā un cīnīsies par 6.–10. vietu.

 

Foto: Latvijas Futbola federācija