21.3 °C, 4.5 m/s, 63 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: Sociālo lietu pārvalde aicina darbā personāla vadītāju un saimniecības pārzini
Jaunākās vakances: Sociālo lietu pārvalde aicina darbā personāla vadītāju un saimniecības pārzini
31/08/2022

Divas jaunas vakances izsludinātas Jelgavas Sociālo lietu pārvaldē – pārvalde piedāvā darbu personāla vadītājam un saimniecības pārzinim. Jāpiebilst, ka pārvaldē joprojām aktuālas arī vairākas citas vakances. Veselības inspekcijas Zemgales kontroles nodaļa meklē inspektoru veselības aprūpes jomā un vides veselības analītiķi.

Saimniecības pārziņa darbam Sociālo lietu pārvaldē var pieteikties līdz 16. septembrim. Piedāvātā darba alga ir 1040 eiro pirms nodokļu nomaksas (pārbaudes laikā 80 procenti no mēnešalgas). Lai pieteiktos, motivētu pieteikuma vēstuli un CV sūtīt uz e-pastu Gints.Taube@soc.jelgava.lv vai soc@soc.jelgava.lv. Tālrunis informācijai: 63007493 vai 26336426.

 

Personāla vadītājam piedāvātā mēnešalga ir 1190 eiro pirms nodokļu nomaksas (pārbaudes laikā 80 procenti no mēnešalgas). Motivētu pieteikuma vēstuli un CV līdz 9. septembrim sūtīt uz e-pastu soc@soc.jelgava.lv. Tālrunis informācijai 63048909.

 

Ar pārējām Sociālo lietu pārvaldes vakancēm, kā arī galvenajām prasībām un darba pienākumiem personāla vadītāja un saimniecības pārziņa amatā var iepazīties ŠEIT.

 

Inspektora veselības aprūpes jomā darbam Veselības inspekcijā Zemgales kontroles nodaļā Krišjāņa Barona ielā 40A var pieteikties līdz 16. septembrim. Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar norādi inspektors veselības aprūpes jomā Zemgales kontroles nodaļā, CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) iesniegt Veselības inspekcijā pa e-pastu personal@vi.gov.lv. Piedāvātā darba alga ir no 1053 līdz 1300 eiro pirms nodokļu nomaksas.

 

Vides veselības analītiķa vakancei var pieteikties līdz 4. septembrim. Piedāvātā amata alga ir no 1053 līdz 1300 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar norādi vides veselības analītiķis Zemgales kontroles nodaļā, CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) iesniegt Veselības inspekcijā pa e-pastu personal@vi.gov.lv.

 

Sīkāku informāciju par vakancēm Veselības inspekcijā var iegūt ŠEIT.

 

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas pilsētas mājaslapā Jelgava.lv sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

 

Bet aktuālo vakanču sarakstu pilsētā atradīsiet Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē