21.3 °C, 4.5 m/s, 63 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaKā uzņēmumiem nopelnīt ar zaļās enerģijas risinājumiem?
Kā uzņēmumiem nopelnīt ar zaļās enerģijas risinājumiem?
02/09/2022

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) sadarbībā ar uzņēmumu SIA “H2Latvia” 20. septembrī pulksten 10 organizē bezmaksas semināru “Kā uzņēmumiem nopelnīt ar zaļās enerģijas risinājumiem?”. Seminārs notiks klātienē, Svētes ielā 33, un to vadīs eksperts zaļajā enerģētikā un ūdeņraža tehnoloģijās – Kaspars Liepiņš.

Dalība pasākumā ir bez maksas, bet pieteikšanās ir obligāta līdz 14. septembrim. Interesenti aicināti reģistrēties šeit.

 

K.Liepiņš ir ilgtspējības un zaļās transformācijas aktīvs atbalstītājs, kā arī atjaunīgo energoresursu un ūdeņraža tehnoloģiju attīstītājs, kurš ir zinošs par samērā svešo ūdeņraža (nākotnes) ekonomikas tēmu. “Ticu, ka atbalstot, attīstot un investējot zaļo tehnoloģiju pārnesē no laboratorijām un pilotiem līdz uzņēmumu ražotnēm, pašvaldību saimniecībām un mājsaimniecībām mēs, savstarpēji sadarbojoties, spēsim radīt ilgtspējīgu tautsaimniecību,” pārliecināts ir K.Liepiņš.

 

Videi draudzīgs dzīvesveids, gudra resursu izmantošana un zaļā enerģija ir virzieni, kas mūsdienās ir aktuāli un ieņem būtisku lomu. Kā izmantot esošos resursus un ražot enerģiju no vietējiem resursiem? Kā būt ilgtspējīgiem, vienlaikus veicinot vietējās ekonomikas attīstību un radītu iespējami mazāku ietekmi uz apkārtējo vidi, kā izmantot ūdeņradi enerģētikā, lai veicinātu neatkarību no importētajiem energoresursiem? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes meklēsim seminārā.

 

Informācija par personas datu apstrādi pieejama ŠEIT.

 

Papildus informāciju interesenti var iegūt pa tālruni 63012155 vai, rakstot uz e-pastu uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

 

 

Informācija sagatavota
Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā