14.7 °C, 0.9 m/s, 92.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaArī rudenī jelgavnieki aicināti būt aktīvi un piedalīties bezmaksas treniņos
Arī rudenī jelgavnieki aicināti būt aktīvi un piedalīties bezmaksas treniņos
04/10/2022

Pilsētā turpinās veselības veicināšanas projekta aktivitātes. Oktobrī jelgavnieki aicināti būt fiziski aktīvi un izmantot iespēju apmeklēt bezmaksas treniņus bērniem un jauniešiem, nodarbības “Vesela mugura”, “Kardio/Spēks” un “Brīvdienu starteris”. Treniņiem nav iepriekš jāpiesakās.

Pirmdienās un trešdienās pulksten 16 vispārattīstošajiem treniņiem pievienoties aicināti bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 13 gadiem. Pirmdienās šie treniņi notiek Zemgales Olimpiskajā centrā Kronvalda ielā 24, bet trešdienās – sporta kluba “FitSpot Gym Jelgava” grupu nodarbību zālē Krišjāņa Barona ielā 40. Treniņus vada trenere Kristīne Raule-Meldere.

 

Tāpat pirmdienās un trešdienās pulksten 18 interesenti gaidīti treniņā “Kardio/Spēks” Zemgales Olimpiskajā centrā. Šos treniņus vada trenere Egija Troščenko.

 

Otrdienās un ceturtdienās pulksten 19 jelgavniekiem ir iespēja bez maksas piedalīties nodarbībā “Vesela mugura” Zemgales Olimpiskajā centrā. Nodarbības vada trenere Tatjana Gorbatko. 

 

Savukārt sestdienās savu dienu aktīvi var iesākt kopā ar treneri Aneti Roni treniņā “Brīvdienu starteris”, kas Zemgales Olimpiskajā centrā sākas pulksten 9.

 

Visas nodarbības notiek ar Eiropas Sociālā fonda projekta “Veselības veicināšana Jelgavā” atbalstu.

 

 

Foto: facebook.com/Veselības veicināšana Jelgavā

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē