17.5 °C, 3.8 m/s, 75.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiTurpinās ietvju tīrīšana; nepieciešamības gadījumā ielas un ietves tiks tīrītas atkārtoti
Turpinās ietvju tīrīšana; nepieciešamības gadījumā ielas un ietves tiks tīrītas atkārtoti
12/12/2022

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka pēc pulksten 4 šorīt tīrītas un kaisītas maģistrālās un 3. maršruta jeb asfaltētās ielas, bet šobrīd vēl turpinās ietvju tīrīšana. Darbos iesaistīti 14 mazie traktori un sētnieki. Ziemas dienests turpina sekot līdzi laikapstākļiem un reālajai situācijai pilsētas ielās, lai nepieciešamības gadījumā organizētu atkārtotu ielu un ietvju tīrīšanu un kaisīšanu. Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka snigšanas laikā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, ielas var būt slidenas un pieputinātas, tāpat ir iespējama sabiedriskā transporta kavēšanās.

“Pilsētsaimniecībā” norāda, ka ielu tīrīšanā iesaistītas četras lielās mašīnas un četri traktori, kas palīdz attīrīt krustojumus un pieturvietas, bet viena mazā mašīna tīra mazākas ielas.

 

Jau pulksten 4 uzsākta arī ietvju tīrīšana, prioritāri sākot ar galvenajām un noslogotākajām ietvēm pilsētā, īpašu uzmanību pievēršot gājēju pārejām. Ietvju tīrīšanā iesaistīti 14 traktori un ap 40 sētnieku.

 

Dienas laikā atbildīgie dienesti sekos līdzi darbiem un nepieciešamības gadījumā organizēs atkārtotu sniega tīrīšanu.

 

Sinoptiķu prognozes liecina, ka šodien apmācies, daudzviet snigs un puteņos. Rietumos sniega sega pieaugs par 10-14 centimetriem. Ceļi būs slideni, un redzamība pasliktināta!

 

Par pamanītajām ielu seguma problēmām pilsētā iedzīvotāji aicināti ziņot Pašvaldības operatīvās informācijas centram pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

Aicinām gājējus būt uzmanīgiem un autobraucējus izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē