19.2 °C, 4.5 m/s, 87.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsSestdien noskaidrosim Jelgavas čempionus basketbolā
Sestdien noskaidrosim Jelgavas čempionus basketbolā
13/12/2022

Sestdien, 17. decembrī, tiks noskaidroti Jelgavas 2022. gada basketbola čempioni. Vispirms tiks noskaidroti bronzas medaļu ieguvēji, bet pēc tam – pilsētas čempioni. Līdzjutēji aicināti atbalstīt komandas.

Jelgavas 2022. gada basketbola čempionāta fināls norisināsies Jelgavas sporta hallē. Pulksten 11 sāksies spēle par 3. vietu, kurā tiksies komandas “Rokiji” un “Doks”. Spēle par 1. vietu sāksies pulksten 12.30, un par čempionu titulu cīnīsies komandas “Valauto/Toma-noma.lv” un “NĪP”.

 

Spēles klātienē aicināti atbalstīt arī līdzjutēji, kuriem spēļu starplaikā paredzēts arī metienu konkurss ar saldām un noderīgām balvām.

 

Jāatgādina, ka šogad par čempionu titulu cīnījās septiņas komandas: “NĪP”, “Valauto/Toma-noma.lv”, “Doks”, “Rokiji”, “Vilki”, “Alvila dēli” un “Skandijs/ERTE Grupa”. Dalībnieku vidū nebija pērnā gada čempionu “Kultūra”.

 

Vispirms komandas aizvadīja apļa turnīru, septiņās kārtās tiekoties katra ar katru. Noslēdzoties regulārajam turnīram, tika noskaidroti ceturtdaļfināla pāri. Regulārā turnīra līderi – “Rokiji” – automātiski iekļuva pusfinālā, bet pārējās sešas komandas cīnījās ceturtdaļfinālā. Pāru uzvarētāji iekļuva pusfinālā.

 

Čempionāts tiek rīkots, lai popularizētu un attīstītu amatieru basketbolu Jelgavā, paaugstinātu sportisko meistarību un fizisko sagatavotību un veicinātu iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās un regulārās sporta nodarbībās.

 

Sacensības organizēja Jelgavas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” sadarbībā ar biedrību “Basketbola klubs “Jelgava””.

 

 

Foto: Jelgava.lv