18.8 °C, 2.4 m/s, 78.5 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJauniešiJelgavas Jauniešu centrā apskatāma Kamillas Chibisovas gleznu izstāde “Bez bēdām laimes nebūs”
Jelgavas Jauniešu centrā apskatāma Kamillas Chibisovas gleznu izstāde “Bez bēdām laimes nebūs”
08/02/2023

Turpinot aizsākto jauniešu hobiju izstāžu ciklu “YouthStyle”, Jelgavas jauniešu centra telpās – Skolotāju ielā 8, no trešdienas, 8. februāra, līdz 8. martam iespējams apskatīt Jelgavas Amatu vidusskolas 1. kursa audzēknes Kamillas Chibisovas gleznu izstādi “Bez bēdām laimes nebūs”. Interesenti aicināti tikties ar jauno mākslinieci izstādes pirmajā dienā pulksten 16. Tāpat ikviens jaunietis, kurš vēlas parādīt savu hobiju izstādē, aicināts pieteikties.

“Par zīmēšanu sāku interesēties jau bērnībā. Daudz zīmēju bērnudārzā, skolā un tikai sestajā klasē nolēmu doties uz Mākslas skolu, lai apgūtu zīmēšanas un mākslas pamatus. Aktīvi un ar prieku gleznoju piecus gadus, nokārtoju diplomdarba eksāmenu un nolēmu turpināt apgūt zīmēšanas prasmes patstāvīgi. Es daudz zīmēju un mācījos, lai uzlabotu savas zīmēšanas prasmes. Man nav īpaša stila gleznošanā, parasti zīmēšanas stils ir atkarīgs no mana noskaņojuma. Gadās, ka gleznoju attēlus ar triepieniem un haotiskāk, bet dažreiz man patīk iedziļināties detaļās un parādīt katru sīkumu. Arī zīmēšanas stils ir atkarīgs no tā, ar ko gleznošu. Visvairāk man patīk gleznot ar tušu un akvareli. Es gleznoju, jo man tas ir veids, kā atpūsties un parādīt savas emocijas. Plānoju šajā virzienā neapstāties”, tā Kamilla.

 

Izstādē jauniešiem tiek sniegta iespēja parādīt savu hobiju citiem, saņemot atbalstu tās organizēšanā. Tie var būt foto darbi, skices, karikatūras, zīmējumi, gleznas batikojumi vai citi hobija izpausmes veidi. Aicinām jauniešus pieteikties pa e-pastu jelena.grisle@sc.jelgava.lv.

 

 

Foto: K.Chibisovas arhīvs

 

Informācija sagatavota

Iestādē “Sabiedriskais centrs”