25.3 °C, 4.3 m/s, 48.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: iestāde “Kultūra” meklē sabiedrisko attiecību speciālistu
Jaunākās vakances: iestāde “Kultūra” meklē sabiedrisko attiecību speciālistu
08/02/2023

Pašvaldības iestāde “Kultūra” aicina darbā sabiedrisko attiecību speciālistu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests piedāvā darbu dispečera palīgam, bet SIA “Zemgales EKO” aicina darbā autoiekrāvēja vadītāju. Jaunas vakances izsludinātas arī Valsts ieņēmumu dienestā. 

Sabiedrisko attiecību speciālista darbam pašvaldības iestādē “Kultūra” var pieteikties līdz 26. februārim. Piedāvātā darba alga ir 1041 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. CV, motivācijas vēstuli un kandidāta sagatavotu mārketinga plāna uzmetumu par jebkuru no pašvaldības iestādes “Kultūra” organizētajiem pasākumiem lūgums iesūtīt pa e-pastu kultura@kultura.jelgava.lv. Kontaktpersona – Inguna Kalniņa, tālrunis 63005420. Ar prasībā pretendentam un galvenajiem darba pienākumiem var iepazīties ŠEIT.

 

Dispečera palīga vakanci izsludinājis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Piedāvātā darba alga ir no 816 līdz 970 eiro pirms nodokļu nomaksas. Darbam glābšanas dienestā var pieteikties līdz 31. martam. Kandidāti CV un motivācijas vēstuli aicināti nosūtīt elektroniski uz e-pastu cv@vugd.gov.lv ar norādi “Dispečera palīgs”.

 

SIA “Zemgales EKO” aicina darbā autoiekrāvēja vadītāju darbam Ganību iela 84. Darba samaksa – no 750 eiro pirms nodokļu nomaksas. Vakancei var pieteikties līdz 17. februārim, zvanot pa tālruni 29357119.

 

Vairākas vakances šobrīd aktuālas Valsts ieņēmumu dienestam, kur tiek meklēts Pievienotās vērtības nodokļa daļas galvenais nodokļu inspektors (sīkāka informācija par vakanci un pieteikšanos ir pieejama ŠEIT), vecākais eksperts (sīkāka informācija ŠEIT) un Starptautisko darījumu riska novēršanas daļas galvenais nodokļu inspektors (sīkāka informācija ŠEIT).

 

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

 

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv un ŠEIT.

 

 

Foto: pixabay.com

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību departamentā