18 °C, 2.8 m/s, 81.8 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaJelgavas “Zontas” aicina uz bezmaksas iedvesmas lekciju
Jelgavas “Zontas” aicina uz bezmaksas iedvesmas lekciju
18/02/2023

Jelgavas Zonta klubs, turpinot atvērto lekciju ciklu “Par labāku nākotni sievietēm un meitenēm”, otrdien, 21. februārī pulksten 17.15 aicina uz bezmaksas lekciju Jelgavas Pilsētas bibliotēkā. Šīs lekcijas uzmanības centrā – starpkultūru komunikācija.

Šī mēneša tēma ir “Kultūras aisbergs – kādi mēs esam?”. Lekcijā uzstāsies Inese Ozola, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Valodu centra docente. Šī bezmaksas lekcija veltīta cieņpilnai starpkultūru komunikācijai kā iekļaujošas pilsoniskās sabiedrības pamatam. Šis jautājums ir aktualizējies saistībā ar Ukrainas kara bēgļu integrāciju gan darba tirgū, gan mūsu kopienā.

 

Jāatgādina, ka Jelgavas Zonta klubs šogad aizsāka jaunu iniciatīvu – atvērto lekciju ciklu “Par labāku nākotni meitenēm un sievietēm”, – lai meitenēm un sievietēm palīdzētu apzināties savas sociālās, ekonomiskās un karjeras iespējas, jo “izglītība dod spārnus sievietēm, lai lidotu tik augstu, cik pašas gribam”. 

 

Martā lekcija būs veltīta emocionālās noturības un stresa pārvarēšanas tehnikām, ieskaitot autogēno treniņu. Aprīlī iecerēts runāt par sievieti līderi – sievieti vadībā, uzņēmējdarbībā un pilsoniskā sabiedrībā. Savukārt maija lekcija būs veltīta digitāliem rīkiem un attālinātā darba vadībai. Vasarā lielāka uzmanība tiks pievērsta dažādām radošām darbnīcām.

 

Lekcijās piedalīties aicināts jebkurš, tām iepriekš nav jāpiesakās, un dalība ir bez maksas. Precīzu turpmāko lekciju norises laiku un vietu varēs uzzināt Jelgavas Zonta kluba lapā sociālajā tīklā “Facebook”.

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Informācija sagatavota: Sabiedrisko attiecību departamentā