23.2 °C, 3.2 m/s, 58.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsHK “Zemgale/LLU” pamatturnīru noslēdz 2. vietā; sākas izslēgšanas spēles
HK “Zemgale/LLU” pamatturnīru noslēdz 2. vietā; sākas izslēgšanas spēles
27/02/2023

Optibet hokeja virslīgā noslēdzies pamatturnīrs, un astoņas no deviņām komandām iekļuvušas izslēgšanas spēlēs. Pirmajā kārtā HK Zemgale/LLU tiksies ar Airwell energia no Lietuvas.

HK “Zemgale/LLU” pamatturnīru noslēdza 2. vietā deviņu komandu konkurencē, 32 spēlēs izcīnot 24 uzvaras, no kurām viena papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā, un piedzīvojot astoņus zaudējumus, no kuriem trīs – papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā. Līdz ar to izslēgšanas pirmajā kārtā mūsu pretinieki būs “Airwell energia” no Lietuvas, kas pēc pamatturnīra ieņem 7. vietu. Pamatturnīrā abas komandas tikās četras reizes, un trijās no tām uzvarēja HK “Zemgale/LLU”.

 

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā jeb ceturtdaļfinālā pāri spēlēs līdz trīs uzvarām. Pirmās divas spēles notiks Jelgavas ledus hallē: 2. martā pulksten 19.30 un 4. martā pulksten 18. Nākamās divas spēles notiks izbraukumā 6. un 8. martā. Ja būs nepieciešama 5. spēle, tā notiks 10. martā Jelgavā.

 

Pārējie ceturtdaļfināla pāri ir: “Mogo/LSPA”–”7Bet Hockey Punks”, “Prizma”–HS “Rīga”, “Dinamo Rīga”–”Kaunas City”. Pāru uzvarētāji iekļūs pusfinālā. Ja HK “Zemgale/LLU” iekļūs pusfinālā, mūsu pretinieki būs dueļa “Dinamo Rīga”–”Kaunas City” uzvarētāji. Pusfinālā komandas spēlēs līdz četrām uzvarām. Pusfināla uzvarētāji sērijā līdz četrām uzvarām noskaidros 2022/.2023. gada sezonas čempionus. Spēles par 3. vietu netiks aizvadītas.

 

 

Foto: HK “Zemgale/LLU”/Ruslans Antropovs