18.5 °C, 1.8 m/s, 94.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaLaikapstākļu dēļ atceļ Ģimenes svētkus, studentu disko un tvīda velobraucienu
Laikapstākļu dēļ atceļ Ģimenes svētkus, studentu disko un tvīda velobraucienu
02/09/2017

Šodien, 2. septembrī, Ģimenes svētku aktivitātes Pasta salā, kas bija paredzētas no pulksten 10, kā arī studentu disko vakarā, kas bija paredzēts no pulksten 20, tiek atcelti. Savukārt tvīda jeb retro velobrauciens, kura starts bija paredzēts pulksten 10, tiek pārcelts uz pulksten 13, tomēr tērpjoties laikapstākļiem atbilstošās drēbēs – ne tematiskos tērpos, kā tas plānots sākotnēji.

Šodien no rīta bija spēcīgs lietus un, ņemot vērā, ka tā intensitāte nemainās, pasākuma studentu disko organizatori informē, ka tas tiks pārcelts uz citu datumu.

 

Tie  kuri jau iegādājušies ieejas biļetes uz studentu disko nakti, tās var atgriezt “Biļešu Paradīzes” kasēs, vai saglabāt līdz pasākuma dienai. Pārceltā pasākuma datumu organizatori sola precizēt tuvākajā laikā. Savukārt tvīda jeb retro velobrauciens, kura starts pie Jelgavas Svētā Trīsvienības baznīcas torņa bija paredzēts pulksten 10, tiek pārcelts uz pulksten 13, tomēr tērpjoties laikapstākļiem atbilstošās drēbēs – ne tematiskos tērpos, kā tas plānots sākotnēji. 

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

 

 

Informācija sagatavot

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē