24.8 °C, 2.2 m/s, 63.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaAicina izvirzīt kandidātus apbalvojumam “Gada brīvprātīgais 2017”
Aicina izvirzīt kandidātus apbalvojumam “Gada brīvprātīgais 2017”
26/10/2017

Sagaidot Starptautisko brīvprātīgo dienu, kas tiek atzīmēta 5. decembrī, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina Latvijas iedzīvotājus un organizācijas līdz 31. oktobrim pieteikt pretendentus apbalvojumam “Gada brīvprātīgais 2017”. Apbalvojuma mērķis ir godināt brīvprātīgā darba veicējus un organizētājus, kas devuši ievērojamu ieguldījumu sabiedrības labā, kā arī brīvprātīgajiem draudzīgākās pašvaldības.

Izvirzīt apbalvojumam labākos brīvprātīgā darba veicējus vai organizētājus var jebkurš Latvijas iedzīvotājs, nevalstiskā organizācija, valsts vai pašvaldības iestāde. Kandidāts līdz 31. oktobrim jāpiesaka tiešsaistē, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama tīmekļa vietnē brīvprātīgie.lv. Pieteikuma anketai vēlams pievienot arī publiski pieejamus foto un videomateriālus, kuros redzamas izvirzītā pretendenta brīvprātīgā darba aktivitātes. Jāpiebilst, ka katram iesniedzējam tiks nosūtīts apstiprinājums par pieteikuma saņemšanu.

 

Brīvprātīgo godināšanas mērķis ir veicināt Latvijas iedzīvotāju interesi par brīvprātīgo darbu un sekmēt gan dažāda vecuma cilvēku, gan organizāciju iesaistīšanos brīvprātīgajā darbā. Nominanti tiks personīgi ielūgti uz svinīgo godināšanu, kas 2. decembrī notiks Rīgā.

 

Jāatgādina, ka pērn “Gada brīvprātīgā” Goda zīmi un Goda rakstu saņēma arī apvienība “Brīvprātīgie Jelgavai”.

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē