21.5 °C, 4.2 m/s, 72.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaVID īslaicīgi nebūs pieejami virkne pakalpojumu
VID īslaicīgi nebūs pieejami virkne pakalpojumu
26/10/2017
​Valsts ieņēmumu dienests informē, ka sakarā ar elektroapgādes tīkla remontdarbiem, 31. oktobrī, no pulksten 10 līdz 16 Valsts ieņēmuma dienesta (VID) Jelgavas klientu apkalpošanas centrā Lielajā ielā 6, iedzīvotājiem īslaicīgi nebūs pieejama virkne pakalpojumu.

 

Šajā laikā nebūs pieejama nodokļu informācijas sistēma, tādēļ iedzīvotāji nevarēs saņemt dažāda veida izziņas, reģistrēt nodokļu maksātājus un veikt izmaiņas reģistrācijas datos, kā arī veikt kases aparātu, kvīšu un biļešu reģistrāciju. Tāpat klientu apkalpošanas centra darbinieki nevarēs sniegt praktiskas konsultācijas EDS lietotājiem.

Būtiski uzsvērt, ka elektroenerģijas padeves pārtraukuma laikā VID Jelgavas klientu apkalpošanas centrā no klientiem tiks pieņemti visa veida dokumenti un tiks sniegtas mutiskas konsultācijas.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt uz VID Informatīvo tālruni 67120000 vai sūtīt savu jautājumu pa e-pastu: VID.konsultanti@vid.gov.lv, kā arī vērsties ar jautājumiem jebkurā tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā.

Steidzamas nepieciešamības gadījumā iedzīvotāji ir aicināti izmantot  VID klientu apkalpošanas centru Dobelē, Brīvības ielā 10b.