22.5 °C, 3.8 m/s, 56.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsVK “Biolars/ Jelgava” jaunā sezona
VK “Biolars/ Jelgava” jaunā sezona
04/12/2017

Divas Baltijas volejbola “Credit24” meistarlīgas regulārās sezonas turnīra spēles Igaunijā aizvadījis Jelgavas vīriešu volejbola klubs “Biolars/Jelgava”. Jelgavas komanda, galvenā trenera Jurija Deveikus vadībā, spēja turnīra tabulā sev ieraktīt trīs punktus, gūstot vienu uzvaru. Jelgavniekiem Baltijas līgas spēle 9.decembrī.

Pēc aizvadītajām spēlēm VK “Biolars/Jelgava” nostiprināsies Baltijas līgas astoņu labāko komandu skaitā. No 14 turnīrā esošajām vienībām tieši astoņas pēc regulārā turnīra piedalīsies izslēgšanas spēlēs.

Nākamo Baltijas volejbola “Credit24” meistarlīgas spēli VK “Biolars/Jelgava” aizvadīs 9.decembrī viesos pret Daugavpils Universitāti. Spēles sākums pulksten 16.00.

Iepriekšējās spēles 

Vēl 29. novembrī VK “Biolars/Jelgava” Latvijas kausa izcīņas pusfinālā otro reizi tikās ar Jēkabpils volejbolistiem. Atspēlēt pirmajā spēlē iekrāto trīs setu deficītu mūsējie nespēja, piedzīvoja vēl vienu zaudējumu un izstājās no cīņas par trofeju. Pēc dažām dienām jau bija jādodas uz Igauniju, kur decembra pirmajā nedēļas nogalē bija paredzētas divas Baltijas līgas spēles. 

Sestdien, 2.decembrī Jelgavas komanda spēlēja ar Tallinas Tehnisko universitāti, kas šosezon nav savākusi to spēcīgāko sastāvu, tādējādi Igaunijas galvaspilsētā pavisam noteikti bija jāiegūst trīs punktu. Favorītu statusu izdevās apliecināt arī laukumā, un jelgavnieki izcīnīja drošu trīs setu panākumu ar 25:22, 25:21 un 25:15.

Savukārt 3.decembrī bija gaidāma jau krietni sarežģītāka spēle, jo viesos cīņa pret “Saaremaa VK”, komandu, kas šajā sezonā apliecinājusi savas ambīcijas un noteikti cīnīsies par titulu. Diemžēl, parūpēties par pārsteigumu neizdevās. Iespējams, komanda nedaudz salūza pēc pirmā seta, kuru spraigā galotnē nācās zaudēt ar 24:26. Nākamajos divos setos interesanta galotne izpalika – 17:25, 18:25. 

Pret vienu no turnīra līdervienībām rezultatīvākais bija diagonāles pozīcijas spēlētājs Kārlis Pauls Levinskis, kurš sakrāja 16 punktu. 11 punkti Viktoram Koržeņevicam, kurš ļoti pietrūka jelgavniekiem kausa pusfinālā pret Jēkabpils komandu .

BALTIJAS “Credit24” MEISTARLĪGAS TABULA

 

LATVIJAS KAUSS 2017 rezultāti

Uzziņai

Jelgavas vīriešu volejbola komanda 2017./2018.gada sezonā startē ar jaunu sastāvu, kuras kodolu veido – Arvis Zelčs, Viktors Korzenevics, Uģis Dombrovskis, Aivis Āboliņš, Andris Zadovskis, Aigars Sniedzāns, Kārlis Pauls Levinskis, Kārlis Volodins, Maksims Morozovs, Vitālijs Cinne un Mārcis Jirgensons. VK “Biolars/Jelgava” galvenais treneris arī šogad ir pieredzējušais Juris Deveikuss, trenera asistents Guntis Atvars, menedžeris Andrejs Jamrovskis, fizioterapeite Liena Glācniece.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Sporta Servisa centrs