22.5 °C, 3.8 m/s, 56.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSports“JAUNGADA BALVAS IZCĪŅA VOLEJBOLĀ 2017”
“JAUNGADA BALVAS IZCĪŅA VOLEJBOLĀ 2017”
08/12/2017

Sestdien, 23.decembrī notiks volejbola turnīrs!

Šī gada 23.decembrī volejbola spēles cienītāji aicināti uz ikgadējo Jelgavas Sporta servisa centra “Jaungada balvas izcīņu volejbolā”. Lai noskaidrotu 2017.gada turnīra labākās vīriešu un sieviešu volejbola komandas, dalībnieki aicināti laicīgi nokomplektēt komandu sastāvu līdz 10 spēlētājiem (sākot no 15 gadu vecuma). Sacensību sākums Jelgavas Sporta hallē (Mātera iela 44a) sestdien paredzēts pulksten 10:00. 

Jaungada volejbola turnīra mērķis ir popularizēt volejbolu un aktīvu dzīvesveidu Jelgavā, kā arī veicināt amatieru līmeņa spēlētāju meistarību volejbolā. Dalībkomandu vārdiskais pieteikums jāiesniedz turnīra galvenajam tiesnesim sacensību dienā līdz sacensību sākumam; dalība turnīrā ir bez maksas. 

Sacensību Nolikums paredz, ka turnīrā vīriešu konkurencē var piedalīties spēlētāji, kuri nepiedalās “Credit24” Meistarlīgā 2017/2018.gada sezonā un komanda turnīrā var pieteikt ne vairāk kā divus Nacionālās līgas 1.divīzijas spēlētājus. Sieviešu konkurencē turnīram komanda var pieteikt ne vairāk kā vienu Baltijas Sieviešu volejbola līgas un vienu Nacionālās līgas spēlētāju vai ne vairāk kā divas Nacionālās līgas spēlētājas.

Sacensības notiek saskaņā ar Nolikumu un FIVB oficiālajiem volejbola spēles noteikumiem. Pirms sacensībām tiesnešu kolēģija nosaka sacensību norises kārtību pēc pieteikto komandu skaita.

Katrs sacensību dalībnieks ir atbildīgs par savu veselības stāvokli un fiziskās sagatavotības atbilstību slodzei, ko ar parakstu apliecina komandas pieteikumā. Sacensību uzvarētāju komandas sieviešu un vīriešu konkurencē apbalvo ar “Jaungada balvas izcīņa volejbolā 2017” kausiem.

Sacensības organizē Jelgavas Sporta servisa centrs, sacensību galvenais tiesnesis Jānis Leitis (mob.tel. 29522288).

 

 

Informācija: Sporta servisa centrs