22.8 °C, 2.5 m/s, 79.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaDzimtsarakstu nodaļā mainīts apmeklētāju pieņemšanas laiks
Dzimtsarakstu nodaļā mainīts apmeklētāju pieņemšanas laiks
28/05/2018

Domājot par apmeklētāju ērtībām, Jelgavas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļas darbā veiktas dažas izmaiņas. No 28. maija ir mainīts apmeklētāju pieņemšanas laiks – pirmdienās Dzimtsarakstu nodaļā apmeklētāji gaidīti no pulksten 13 līdz 19, bet otrdienās klientus pieņem līdz pulksten 17, nevis, kā iepriekš, līdz pulksten 18. Vēl viens jaunums – par sniegtajiem maksas pakalpojumiem Dzimtsarakstu nodaļā var norēķināties ar bankas norēķinu karti.

Jelgavas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļa informē, ka apmeklētāju pieņemšanas laiks mainīts, izvērtējot reālo situāciju. Līdz šim pirmdienās klienti tika pieņemti dienas pirmajā pusē – no pulksten 9 līdz 13 –, taču pieredze liecina, ka dažādas izziņas citās iestādēs var saņemt priekšpusdienā, bet, lai saņemtu miršanas apliecību, cilvēki nāk tikai pēc pulksten 11. Līdz šim pirmdienās nodaļā tika veikta tikai mirušo personu reģistrācija, bet līdz ar pieņemšanas laika izmaiņām pirmdienās būs pieejami visi iestādes sniegtie pakalpojumi, izņemot svinīgās laulību ceremonijas Dzimtsarakstu nodaļas telpās.

 

Tāpat norēķināties par Dzimtsarakstu nodaļas sniegtajiem maksas pakalpojumiem, samaksāt valsts un pašvaldības nodevu šobrīd jau var uz vietas nodaļā, izmantojot bankas norēķinu karti, – skaidras naudas norēķini nav iespējami. Jāpiebilst, ka līdz šim tur nebija iespējams samaksāt valsts vai pašvaldības nodevu – cilvēki to darīja caur banku vai Jelgavas Nekustamā īpašuma pārvaldes norēķinu punktos.

 

Klientu pieņemšanas laiks Jelgavas Dzimtsarakstu nodaļā

Pirmdienās – no pulksten 13 līdz 19

Otrdienās un ceturtdienās – no pulksten 9 līdz 12 un no pulksten 14 līdz 17

Trešdienās un piektdienās – no pulksten 9 līdz 12

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldība 

 

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē