19.2 °C, 2.6 m/s, 85.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsēta“Pludmales festiņā” – nodarbes visai ģimenei
“Pludmales festiņā” – nodarbes visai ģimenei
25/06/2018

Šovasar Jelgavas ģimenes aicinātas uz kopā būšanu pasākumā “Pludmales festiņš”, kas Lielupes labā krasta promenādē notiks reizi mēnesī. Pērn pasākums guva lielu atsaucību, un arī šogad pilsētas ģimenēm ir iespēja kopā svaigā gaisā saturīgi pavadīt brīvo laiku. Pirmais pasākums notiks 30. jūnijā no pulksten 12 līdz 15.

Tāpat kā pērn, pasākuma apmeklētāji varēs izbaudīt laiku brīvā dabā, piedalīties radošajās darbnīcās un sporta stafetēs. Savukārt veselības veicināšanas projekta gaitā “Pludmales festiņā” notiks arī izglītojošas lekcijas vecākiem, vingrošanas nodarbības, veselības eksprespārbaudes un veselīga uztura darbnīcas.

 

Kopumā šovasar paredzēti trīs ģimeņu pasākumi un katrā no tiem lekcijās jomas eksperti ģimenes iepazīstinās ar aktuālām tēmām, piemēram, 30. jūnija pasākumā – par emocionālo veselību un attiecībām ģimenē no pulksten 12.30 līdz 14 runās psihoterapeits Marks Jermaks. Savukārt vingrošanas nodarbībās ģimenes varēs izkustēties profesionālu treneru vadībā. Viena pasākuma laikā notiks trīs treniņi – katrs no tiem būs piemērots dažādiem vecumiem un spējām. 30. jūnija festiņā nodarbības notiks pulksten 12.15, 13.15 un 14.15. Bet “OnPlate” veselīga uztura darbnīcā apmeklētāji tiks aicināti pagatavot veselības kokteiļus un citus našķus. Tāpat festiņa norises teritorijā būs iespēja pārliecināties par savu veselības stāvokli – izmērīt asinsspiedienu, holesterīna un cukura līmeni asinīs.

 

Pērn daudzi interesenti izmantoja iespēju konsultēties par to, kā pareizi braukt ar SUP dēli, tādēļ arī šogad nodrošināta iespēja trenera vadībā to izmēģināt.

 

Ģimenes pasākums “Pludmales festiņš” Lielupes promenādē notiks 30. jūnijā, 15. jūlijā un 18. augustā no pulksten 12 līdz 15. Dalība pasākumā – bez maksas.

 

Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldība

 

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē