25.8 °C, 1.7 m/s, 61.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSāk būvēt “Prāta vētras” koncerta skatuvi
Sāk būvēt “Prāta vētras” koncerta skatuvi
16/07/2018

Vakar pļavā pie Lielupes pretim Jelgavas pilij sākušies skatuves montāžas darbi. Jau sestdien tur tiks ieskandināta grupas “Prāta vētra” koncerttūre, kas veltīta tās jaunākajam albumam “Par to zēnu, kas sit skārda bungas”.

Skatuves būvniecība noris kā plānots – tai jābūt pabeigtai līdz piektdienas vakaram, kad grupai notiks mēģinājums. Skatuves uzbūvi izsapņojis un skices zīmējis grupas bundzinieks Kaspars Roga – viņš skatuvi plānojis, iespaidojoties no tūres nosaukuma. Skatuvei nepieciešamie materiāli un tehnika uz Jelgavu tiks vesti 30 kravas furgonos.

 

“Prāta vētras” koncerts Jelgavā, pļavā pie Lielupes pretim Jelgavas pilij, notiks 21. Jūlijā. Skatītāji tiks gaidīti jau no pulksten 18. Tūres īpašie viesi būs “Sudden Lights”, kas uz skatuves kāps pulksten 20, bet no pulksten 21 varēs baudīt “Prāta vētras” koncertu. Plānots, ka tas ilgs līdz pusnaktij.

 

Biļetes uz koncertu var iegādāties vietnē www.ekase.lv un Jelgavas kultūras namā, cena – 25 eiro.

 

Koncerta apmeklētāji kuri uz Jelgavu dosies no Rīgas puses, aicināti izmantot sliežu transportu. Maršrutā Rīga-Jelgava tiek nodrošināta regulāra vilcienu satiksme, un koncertu apmeklējošie pasažieri ērti tiks nogādāti šīs līnijas vēlamajā galamērķī. Lai nodrošinātu koncerta pameklētājiem nokļūšanu Rīgā, „Latvijas Dzelzceļš” ir norīkojis papildu elektrovilcienu Jelgava-Rīga, kurš no Jelgavas izbrauks pēc pusnakts – plkst.0:45. Vilciens no Cukurfabrikas stacijas, kas atrodas tuvāk koncerta norises vietai, aties plkst.0:50. Biļetes varēs iegādāties stacijā. Aplūkot vilcienu kustības sarakstu un iegādāties e-biļeti var www.pv.lv.

 

Vairāk par koncerta norisi un satiksmes organizāciju lasi šeit.

 

Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldība

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē