26 °C, 2 m/s, 49.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiHK “ZEMGALE/LLU” startē OHL jaunajā sezonā
HK “ZEMGALE/LLU” startē OHL jaunajā sezonā
24/10/2018

23.oktobrī izbraukumā “Volvo” ledus hallē aizvadīta vienpadsmitā “Optibet” hokeja līgas spēle, kurā HK “Zemgale/LLU” tikās pret HK “Prizma”, zaudējot ar rezultāti 3:2.

 

Šī bija abu komandu trešā savstarpējā spēle. Jau spēles piektajā minūtē HK “Zemgale/LLU” guva priekšroku, spēlējot vairākumā. Skaitlisko pārsvaru izmantot neizdevās, bet vairākuma beigās ripa neveiksmīgi pameta laukuma saimnieku aizsardzības zonu un ļāva HK “Prizma” uzbrucējam Sandim Grinbergam (Nr.18), doties pretuzbrukumā. No asa leņķa viņš raidīja ripu uz Reiņa Petkus sargātiem vārtiem. Vārtsargs ripu atraidīja, bet tā pārlidoja pāri un piezemējās viņa vārtos, atklājot spēles rezultātu 1:0.

 

Otrā trešdaļa turpinājās tik pat asā cīņā un tās gaitu lielā mērā izšķīra spēle nevienlīdzīgos sastāvos. Trešdaļas vidū jelgavnieki spēja izturēt mazākumu, bet kad piektais spēlētājs kāpa uz ledus, HK “Prizma” aizsargs Maksims Širokovs (Nr.33) ar precīzu raidījumu no zilās līnijas panāca rezultātu – 2:0.

 

Rīdzinieku divu vārtu pārsvars saglabājās mazāk nekā minūti, kad pēc aizsarga Iļjas Makarova (Nr.25) piespēles, ātrā pretuzbrukumā devās mūsu uzbrucējs Ričards Bernhards (Nr.15) un ieraidīja ripu starp vārtsarga Jāņa Auziņa kājsargiem – 2:1. Trešdaļas noslēgumā rīdzinieki nonāca mazākumā, ko izmantoja HK “Zemgale/LLU” uzbrucējs Juliāns Misjus (Nr.8), izlīdzinot spēles rezultātu – 2:2.

 

Trešā perioda 12. minūtē HK “Prizma” izdevās izvirzīties vadībā – trešos komandas vārtus guva Miks Komuls (Nr.29). Jelgavas komandai nekas cits neatlika, kā palielināt apgriezienus uzbrukumā. Sešas minūtes pirms spēles beigām Zemgales komandai gandrīz izdevās rezultātu izlīdzināt – komanda tika pie iespējas spēlēt vairākumā un pēdējo pusotru minūti komanda spēlēja bez vārtsarga – ar sešiem spēlētājiem. Jelgavnieki pielika visas pūles, lai izlīdzinātu rezultātu, bet mērķi neizdevās panākt un spēle noslēdzās ar spēle noslēdzās ar 3:2 HK “Prizma” labā.

 

Par labāko spēlētāju HK “Zemgale/LLU” rindās šajā spēlē atzīts Ričards Bernhards (Nr.15)

 

Nākamā spēle HK “Zemgale/LLU” būs izbraukumā 27. oktobrī plkst. 15:00 pret HK “Kurbads”.

 

 

 

Informācija: HK “Zemgale/LLU”, Sporta servisa centrs