17.1 °C, 2.6 m/s, 85.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaAktualitātes pilsētā – mājaslapā Jelgava.lv un laikrakstā “Jelgavas Vēstnesis”
Aktualitātes pilsētā – mājaslapā Jelgava.lv un laikrakstā “Jelgavas Vēstnesis”
09/01/2020

No 10. janvāra testa režīmā darbu sācis mājaslapas Jelgava.lv jaunais dizains. Šobrīd vēl turpinās informācijas pārcelšana, tādēļ portāla lietotāji aicināti būt saprotoši un par dažādām problēmām vai nepieciešamajiem uzlabojumiem ziņot pa e-pastu: Redaktors@dome.jelgava.lv.

No šī gada laikraksta “Jelgavas Vēstnesis”  iznākšanas un izplatīšanas kārtība nemainās – tas tiks izdots reizi nedēļā – ceturtdienā –,vienu nedēļu iznākot astoņu lapaspušu apjomā, bet nākamo nedēļu – četru lapaspušuapjomā, turklāt vienots pilsētas portāls jelgavniekiem ļaus vēl ērtāk un ātrāk atrast sev aktuālo informāciju gan par svarīgākajiem notikumiem un aktualitātēm Jelgavā, gan pašvaldības sniegtajiem pakalpojumiem.

 

Domājot par iedzīvotāju ērtībām un iespējām iegūt informāciju vienuviet, jau pagājušajā gadā atsevišķu pašvaldības iestāžu mājaslapas tika integrētas portālā Jelgava.lv. Šobrīd šis process, iekļaujot arī portālu www.jelgavasvestnesis.lv, tuvojas noslēgumam, līdz ar to Jelgava.lv būs kā vārtu interneta vietne, kurā lietotājs varēs atrast visu informāciju par Jelgavas pašvaldības kompetencē esošajiem jautājumiem.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē