22.8 °C, 1.4 m/s, 75 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsKomplektē Jelgavas skrējēju komandu
Komplektē Jelgavas skrējēju komandu
01/02/2020

Šogad skriešanas seriāls “Skrien Latvija” notiks jau desmito gadu. Arī šogad tiks komplektēta pilsētas skrējēju komanda, kas aizstāvēs pilsētas godu un cīnīsies par vietu sešiniekā komandu konkurencē seriāla kopvērtējumā. Interesentiem, kuri vēlas pārstāvēt Jelgavu, jāpiesakās līdz 29. februārim.

“Šis būs ceturtais gads, kad skriešanas seriālā startēs Jelgavas komanda. Pērn tikai nedaudz pietrūka, lai izcīnītu 6. vietu, tāpēc šogad mērķis ir kopvērtējumā iekļūt labāko sešiniekā,” stāsta “Sporta servisa centra” sporta pasākumu organizatore Aļona Fomenko.

 

Dalībai pilsētas komandā var pieteikties ikviens interesents, tomēr jāņem vērā, ka saskaņā ar seriāla nolikumu pusmaratona distanci skriet drīkst dalībnieki, kas dzimuši 2004. gadā un vecāki. Tāpat potenciālajam dalībniekam jābūt gatavam startēt vismaz piecos seriāla posmos.

 

Interesenti var pieteikties līdz 29. februārim, rakstot pa e-pastu alona.fomenko@sports.jelgava.lv. E-pastā jānorāda distance, ko dalībnieks vēlētos skriet, labākais rezultāts šajā distancē, kas sasniegts ne vēlāk kā pēc 2018. gada 1. janvāra, un īss apraksts par sevi un motivācija startēt Jelgavas pilsētas komandā.

 

Pēc pieteikumu izvērtēšanas interesenti tiks uzaicināti uz kopīgu treniņu, pēc kura tiks paziņoti komandas dalībnieki. Kopumā komandā plānots iekļaut desmit skrējējus. Komandas dalībniekiem tiks nodrošināta dalība skriešanas seriāla posmos, kā arī transports uz un no posma.

 

Skriešanas seriālam šogad būs astoņi posmi: 11. aprīlī – Liepājā, 25. aprīlī – Daugavpilī, 30. maijā – Rēzeknē, 21. jūnijā – Ventspilī, 25. jūlijā – Jelgavā, 8. augustā – Kuldīgā, 20. septembrī – Valmierā, 17. oktobrī – Siguldā.

 

 

Foto: Mareks Gaļinovskis