21.3 °C, 4.5 m/s, 63 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaTopošo pirmklasnieku vecāki aicināti iepazīt Centra pamatskolu
Topošo pirmklasnieku vecāki aicināti iepazīt Centra pamatskolu
03/02/2020

13. februārī pulksten 17.30 topošo pirmklasnieku vecāki var iepazīt Jelgavas Centra pamatskolu, līdzi ņemot arī bērnus. Vecākiem būs sniegta iespēja iepazīt skolas telpas un tikties ar skolotājiem, bet bērni varēs iesaistīties dažādu darbnīcu aktivitātēs.

Jelgavas Centra pamatskolas direktora vietniece audzināšanas darbā Ingrīda Siliņa informē, ka šāds pasākums tiek rīkots jau vairākus gadus un domāts ikvienam topošā pirmklasnieka vecākam – arī ja Centra pamatskola nav primārā izvēle. “Pasākums ir labi apmeklēts un tas domāts, lai iepazītos ar skolu un saprastu, vai tā būs bērnam piemērota. Gaidām gan vecākus, gan bērnus, jo tiks rīkotas dažādas darbnīcas, kurās bērnam iesaistīties un redzēt, ko skola piedāvā,” stāsta I.Siliņa, piebilstot, ka pasākums ilgs aptuveni stundu.

 

Bērni varēs piedalīties deju nodarbībā skolas aktu zālē, nodarboties ar fizkultūras aktivitātēm sporta zālē, kā arī radoši izzināt instrumentus mūzikas klasē. Divās klasēs būs iespēja satikt arī 1. klašu pedagogus un aktīvā veidā gūt ieskatu mācību procesā, kamēr vecāki varēs uzdot sev interesējošos jautājumus. Savukārt 1. stāvā tiks prezentēts videomateriāls par skolu.

 

“Atnākot uz iepazīšanās vakaru, tiks izsniegta tāda kā darba lapa-ceļvedis, kurā varēs atzīmēties, ka vecāki ar bērniem ir piedalījušies aktivitātēs. Lapu aizpildot ar visām piecām atzīmēm, varēs saņemt informatīvu bukletu par skolu, lai pēc tam mājās izpētītu visas skolas piedāvātās iespējas,” skaidro I.Siliņa.

 

 

Foto: Jelgavas pilsētas arhīvs

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē