24.3 °C, 1.6 m/s, 72.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsIzslēgšanas spēlēs tiksies ar turnīra līderiem
Izslēgšanas spēlēs tiksies ar turnīra līderiem
25/02/2020

Vīriešu volejbola komanda “Biolars/Jelgava” dalību “Credit 24” meistarlīgā noslēgusi astotajā pozīcijā – līdz ar to mūsu komanda ir iekļuvusi izslēgšanas spēļu kārtā, kurā tiksies ar tabulas līderiem “Sāremā”. Pirmā spēle sērijā līdz divām uzvarām notiks 29. februārī pulksten 17 Zemgales Olimpiskajā centrā.

Arī regulārā čempionāta pēdējā spēlē, kas notika 22. februārī, mūsu pretinieki bija Sāremā volejbolisti, kuri uzvarēja ar 3:0 (25:18, 25:18 un 25:19). “Sāremā komanda ir ļoti augsta līmeņa komanda, kas veiksmīgi startē arī Eiropā, tāpēc cīnīties ar viņiem būs grūti,” vērtē “Biolars/Jelgava” menedžeris Andrejs Jamrovskis.  

 

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kurā Jelgavas volejbolisti tiksies ar Sāremā volejbolistiem, komandas spēlēs līdz divām uzvarām. Pirmā spēle notiks 29. februārī Jelgavā (skatītājiem ieeja uz spēli – bez maksas), otrā spēle notiks 7. martā Igaunijā, un, ja būs nepieciešams, trešā spēle notiks 8. martā Igaunijā.

 

Noslēdzoties “Credit 24” meistarlīgas regulārajam čempionātam, četras labākās Latvijas komandas pēc reitinga iekļuvušas arī nacionālā čempionāta pusfinālā, kurā 1. pozīcijas īpašnieki tiksies ar 4. pozīcijas īpašniekiem un 2. un 3. pozīcijā esošās komandas tiksies otrajā pusfināla spēlē. Jelgavas komanda pēc reitinga bija trešie, tāpēc pusfinālā tiksies ar “RTU/Robežsardze”, kas ieņēma 2. vietu.

 

Latvijas čempionāta pusfinālā komandas spēlēs līdz divām uzvarām. Pirmā spēle notiks 18. martā izbraukumā, otrā – 21. martā pulksten 18 Jelgavas sporta hallē, trešā (ja būs nepieciešams) – 25. martā izbraukumā. Pāra uzvarētāji turpinās cīņu par zelta medaļām, savukārt zaudētāji – par bronzas medaļām.

 

 

Foto: Facebook.com/saarevorkpall