22.1 °C, 1.6 m/s, 68.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaInterneta veikals “Barbora.lv” atvēris saņemšanas punktu Jelgavā
Interneta veikals “Barbora.lv” atvēris saņemšanas punktu Jelgavā
06/04/2020

Pārtikas un sadzīves preču interneta veikals “Barbora.lv” kļuvis pieejams arī Zemgales iedzīvotājiem. No 5. aprīļa “Barbora.lv” atvērusi pirkumu saņemšanas punktu arī Jelgavā, nodrošinot ērtu pārtikas iegādi internetā arī reģionu iedzīvotājiem, kas ārkārtējās situācijas apstākļos ir ļoti aktuāli. Interneta veikalā iegādātās preces var izņemt veikalā “Maxima” tirdzniecības centrā “Valdeka”.

“Barbora” pārdošanas un mārketinga vadītāja Jekaterina Pukinska skaidro, ka piedāvāt attālinātas preču pasūtīšanas pakalpojumus reģionos “Barbora.lv” bija iecerējusi jau sen, taču pēdējo nedēļu notikumi un izsludinātā ārkārtējā situācija valstī ir pasteidzinājusi šo idejas īstenošanu. Jelgavā “Barbora.lv” par sadarbības partneri izvēlējusies veikalu “Maxima” tirdzniecības centrā “Valdeka” Rīgas ielā 11A.

 

“Šī brīža situācijā, kad iepirkšanās internetā cilvēkiem ļauj izvairīties no papildu riska un ievērot ieteicamos drošības un preventīvos pasākumus, mūsu plānoto attīstību reģionos pasteidzināja. Jāatzīst, ka apstākļi mūs mudināja vienas nedēļas laikā neiespējamo padarīt par iespējamu!” skaidro Sanita Bērziņa, interneta veikala “Barbora.lv” vadītāja.

 

 

Foto: publicitātes

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē