22.5 °C, 2 m/s, 76.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsIzsludināta iepriekšēja reģistrācija “Sporto visa klase” jaunajam mācību gadam
Izsludināta iepriekšēja reģistrācija “Sporto visa klase” jaunajam mācību gadam
26/05/2020

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) izsludinājusi iepriekšējo reģistrāciju programmai “Sporto visa klase” 2020./2021. mācību gadā. Tas attiecas uz skolēniem, kas šobrīd mācās 1. un 2. klasē.

1. un 2. klasēm, kas vēlas nākamajā mācību gadā iesaistīties programmā “Sporto visa klase”, līdz 19. jūnijam jāaizpilda elektronisks pieteikums. Dalībnieku uzņemšana plānota septembrī, tāpēc tad būs jāaizpilda oficiālais pieteikums.

 

“Programmā “Sporto visa klase” jaunajā mācību gadā tiek gaidīti jauni dalībnieki neatkarīgi no Covid-19 radītās situācijas,” norāda projekta idejas autors LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers, papildinot, ka šobrīd tiek strādāts pie programmas papildinājumiem, piemēram, tiek domāts par speciālu apmācību kursu “Peldi droši!” un dziļās muskulatūras vingrinājumiem stājas nostiprināšanai.

 

Jāatgādina, ka nākamajā mācību gadā dalību projektā varēs turpināt un piecas reizes nedēļā sportot šobrīd iesaistītās 2.–5. klases. No Jelgavas skolām šobrīd projektā ir iesaistītas desmit klases: Jelgavas 4. sākumskolas, Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas un Jelgavas Centra pamatskolas 2. klase, Jelgavas 6. vidusskolas un Jelgavas 4. vidusskolas 3. klase, Jelgavas 4. vidusskolas 4. klase, Jelgavas 4. vidusskolas un Jelgavas 4. sākumskolas 5. klase, Jelgavas 4. vidusskolas un Jelgavas 6. vidusskolas 6. klase. Nākamsezon dalību projektā varēs turpināt astoņas Jelgavas skolu klases.

 

 

Foto: Latvijas Olimpiskā komiteja