21.4 °C, 2.3 m/s, 69 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPasākumiĢitārists Mārcis Auziņš atklāj brīvdabas koncertsezonu Jelgavā
Ģitārists Mārcis Auziņš atklāj brīvdabas koncertsezonu Jelgavā
11/06/2020

Ceturtdienas, 11. jūnija vakarā ar ģitāras virtuoza Mārča Auziņa un īpašās vakara viešņas dziedātājas Aijas Vītoliņas uzstāšanos, brīvdabas koncertzālē “Mītava” aizritējusi pirmā satikšanās koncertsērijā “uz Tu”. Brīvdabas koncertsezona Jelgavā ir atklāta un jau piektdien, 12. jūnijā gaidāms vēl viens muzikāls vakars kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti un mākslinieci Rēziju Kalniņu. Uz 12. jūnija koncertu biļetes vēl ir pieejamas.

Koncertsērijas “uz Tu” mērķis ir ļaut satikties mūziķiem un klausītājiem, lai atkal būtu kopā – uz Tu, jo mākslinieki, tāpat kā skatītāji, ir noilgojušies pēc kopīgām sajūtām, dzīvām emocijām un skaļiem aplausiem. Pirmajā koncertsērijas vakarā ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš klausītājiem izpildīja savu solo programmu “Aizrautība”, tajā piedaloties ar koncerta viešņai – dziedātājai Aijai Vītoliņai.

 

Savukārt 12. jūnijā pulksten 19 duets – aktrise Rēzija Kalniņa un ģitārists Kaspars Zemītis – dzejā un mūzikā apvienosies programmā “Brīdis pēc vakariņām”, kurā mākslinieki dalīsies ar tiem dzejoļiem, kuri uzrunājuši viņu sirdis. Uz 12. jūnija vakara koncertu biļetes vēl ir pieejamas. Tās var iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv un visās “Biļešu Paradīze” kasēs. Vienas biļetes cena – 15 eiro.

 

Apmeklētāji aicināti būt sociāli atbildīgiem. Neapmeklēt publiskus pasākumus, ja ir novēroti elpceļu infekcijas slimības simptomi, kā arī, ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Pasākumu norišu vietas organizatoram ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm liegt ieeju norišu vietā un aicināt tās atstāt norišu vietu.

 

Ierodoties uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē