16.5 °C, 0.5 m/s, 93.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsBokseri izcīna četras medaļas
Bokseri izcīna četras medaļas
17/08/2020

Jelgavas kluba “Olimpiskais rings” bokseri no starptautiskā turnīra “Jāņa Roviča kauss” Jūrmalā atgriezušies ar divām zelta un divām sudraba medaļām.

“Pilnvērtīgi trenēties sākām tikai augusta sākumā, tomēr noorganizēt sparingus ar bokseriem no citiem klubiem nebija iespēju. Tāpēc uzskatu, ka rezultāti priekš pirmajām sacensībām ir labi,” stāsta treneris Aleksandrs Knohs.

 

Zelta medaļu jauniešu vecuma grupā (15–16 gadi) svara kategorijā līdz 66 kilogramiem izcīnīja Daniils Vocišs. Pirmajā cīņā viņš pieveica pretinieku no Latvijas, bet otrajā cīņā – Igaunijas čempionu. “Šoreiz ar 3:0 pārāks bija Daniils – viņam padevās skaists revanšs par savulaik piedzīvoto zaudējumu šim bokserim,” stāsta treneris.

 

Otro zelta medaļu junioru vecuma grupā (17–18 gadi) svara kategorijā līdz 64 kilogramiem izcīnīja Kristaps Grudulis. Viņš aizvadīja divas cīņas, abās pieveicot Jūrmalas sportistus.

 

Divas sudraba medaļas jauniešu grupā svara kategorijā līdz 44,5 kilogramiem izcīnīja Timofejs Kaļiņonoks un Artūrs Vaišļa. “Šajā grupā bija daudz bokseru, tāpēc viņi tika sadalīti divās grupās. Katrā no grupām 2. vietu ieguva mūsu sportists,” norāda A.Knohs. Abi jaunieši aizvadīja divas cīņas, finālā piekāpjoties Daugavpils bokseriem. “Puišiem nepietika izturības, kas, visdrīzāk, ir lielā pārtraukuma sekas,” piebilst treneris.

 

Mēneša beigās klubs jau ar lielāku delegāciju dosies uz Daugavpili, kur startēs starptautiskā turnīrā.

 

 

Foto: no kluba arhīva