18 °C, 2.8 m/s, 81.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsJELGAVNIECES LATVIJAS ČEMPIONĀTĀ VOLEJBOLĀ SIEVIETĒM
JELGAVNIECES LATVIJAS ČEMPIONĀTĀ VOLEJBOLĀ SIEVIETĒM
02/04/2017

VK “Jelgava/LU” izcīna bronzas medaļas!

Arī otrajā Latvijas sieviešu volejbola čempionāta spēlē par 3. vietu Jelgavas sieviešu volejbola klubs “Jelgava/LU” viesos pārspēja VK “miLATss” komandu un izcīnīja bronzas medaļas. Finālsēriju par 1. vietu ar uzvaru uzsāka RSU/MVS, kas viesos ar 3:0 apspēlēja SK Babīte.

Spēlē par čempionāta 3. vietu Daugavpilī pēc sīvas cīņas 1. setā, ko ar 25:23 uzvarēja “Jelgava/LU”, turpmākajos divos setos jau vieglāk uzvarēja jelgavnieces, izcīnot bronzu 2016./2017. gada sezonā. Spēlē jelgavniecēm uzvara ar 3:0 (23, 18, 10) un sērijā – 2-0. Ilze Liepiņlauska medaļu spozmi tuvināja ar 15 punktiem, Inesei Jursonei 13 punkti, bet Madarai Nemmei – 12 punkti. Mājinieču rindās rezultatīvākā ar 12 punktiem bija cēlāja Anastasija Tkačenko.

“Meitenes izdarīja to, kas bija jāizdara,” bronzu komentēja “Jelgava/LU” treneris Jānis Leitis. “Pirmajā setā bija līdzīga cīņa, izdevās uzvarēt, un pēc tam jau bija vieglāk.” Vaicāts novērtēt aizvadīto sezonu, pēc nelielas pauzes Leitis teica: “Psiholoģiski vissarežģītākā. Līdz jaunajam gadam bija šausmīgs sākums. Teikšu tā, ja būtu iekļuvuši finālā, tad būtu līdzīgi kā iepriekšējā gadā.”

 

 

Informācija: Latvijas Volejbola federācija