18 °C, 2.8 m/s, 81.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsATVĒRTS JELGAVAS SKEITPARKS
ATVĒRTS JELGAVAS SKEITPARKS
05/04/2017

Interesenti aicināti izmantot pilsētas skeitparku!

No marta mēneša interesentiem pieejams skeitparks, kas atrodas līdzās Jelgavas ledus hallei. Skeitparks ik dienu tiks atslēgts pulksten 10 no rīta un pulksten 22 vakarā – aizslēgts Pagājušajā vasarā skeitparkā tika uzstādīti vairāki jauni elementi, savukārt decembrī iežogota teritorija. 

Visi parka labiekārtošanas darbi veikti par pašvaldības līdzekļiem – elementus par nepilniem 20 000 eiro izbūvēja un uzstādīja SIA “Mītavas koks”, savukārt teritorijas iežogošana izmaksāja ap 5000 eiro. Dežurants skeitparkā netiks nodrošināts, tāpēc par savu drošību un spējām veikt trikus atbildīgs ir katrs braucējs pats.

Tāpat vecāki aicināti pavadīt bērnus, ja viņi paši vēl nespēj parūpēties par savu drošību. To, ka par drošību atbildīgs ir katrs pats, atgādina arī pie skeitparka izvietotas informatīvas zīmes. Skeitparks būs atvērts katru dienu, bet ziemā apmeklētāju drošības dēļ tas uz laiku varētu tikt slēgts. Arī martā un aprīlī, ja vēl atgriezīsies nelabvēlīgi laikapstākļi, parks varētu nebūt pieejams.

Skeitparks bez maksas pieejams ikvienam jelgavniekam.

 

 

Informācija: Jelgavas dome