18.8 °C, 1.8 m/s, 68.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaZināmas X Faktora reģionālo atlašu norises vietas un laiki!
Zināmas X Faktora reģionālo atlašu norises vietas un laiki!
02/05/2017

10. maijā pulksten 15 Zemgales Olimpiskajā centrā notiks viens no sešiem reģionālajiem talantu konkursa «X Faktors» atlases posmiem.

Kā informē organizatori, reģionālajās atlasēs “X Faktors” pretendentiem  būs jāizpilda dziesma pēc savas izvēles, kā arī jābūt gataviem nodziedāt kādu dziesmu pēc žūrijas lūguma un atbildēt uz jautājumiem par savu pieredzi un muzikālajām iecerēm. Varēs dziedāt pie līdzi paņemtas fonogrammas vai bez pavadījuma.  Talantus uzklausīs un vērtēs šova producentu un mūzikas redaktoru komanda ar pieredzi mūzikas un šovbiznesa jomā. Par atlases rezultātiem informēsim katru dalībnieku individuāli. Labākie no reģionālajām atlasēm vasaras izskaņā tiksies atlases finālā Rīgā.

 

 “X Faktors” ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka “X Faktora” dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem.

 

Pieteikuma anketa :

http://skaties.lv/izklaide/sovi-un-seriali/sovi/x-faktors/piesakies/?utm_source=xfaktors_archive&utm_medium=link&utm_campaign=skaties-internal

 

Ja kāds dziedātājs nepagūst noteiktajā laikā reģistrēties, tas nav šķērslis, jo atlasē noklausīsimies visus, kas ieradušies!

 

Foto: publicitātes

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē

 

Xfactor_LV_Jelgava.jpg